Pesto
תפריט
ד', 24 מאי 2017, 22:31
110382 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטו פטרוזיליה

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 7785   

פסטו פטרוזיליה
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
» ממרחים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 2 חבילות פטרוזיליה שטופות
  • 100 ג"ר אגוזי מלך
  • 100 ג"ר קשיו
  • 1/2 כוס שמן זית איכותי
  • 2 שיני שום
  • מלח לפי הטעם

 

דרך הכנה
  1. לטחון את הפטרוזיליה  כולל הגבעולים במיקסר (אפשר לקצוץ קודם את הפטרוזיליה להקל על הטחינה).
  2. להוציא גבעולים שלא נטחנו ולהוסיף את יתר החומרים ולטחון למחית אחידה קצת גסה.

 

הערות

ניתן להמיר את האגוזים בצנוברים.

טעים על לחם או כתיבול לפסטות, סלט עגבניות שרי,פשטידות ועוד

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
הפסטו צריך לצאת סמיך מאוד ואז מחזיק בערך שבועיים במקרר, אך יש לדאוג שתהיה שכבת שמן זית שמכסה...»»
3
דפנה (מנוסה)
היי אורן
כמה זמן הפסטו הזה מחזיק מעמד, כמה זמן הוא אכיל?
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
ממתקית בסעיף 2 כתוב להוסיף את יתר החומרים ולטחון- זה כולל גם את האגוזים.
1
ומה עם האגוזים לטחון ?

פסטו פטרוזיליה

By Published: מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 2 חבילות פטרוזיליה שטופות 100 ג"ר אגוזי מלך 100 ג"ר קשיו 1/2 כוס שמן זית איכותי 2 שיני שום מלח לפי הטעם...... Directions:
לטחון את הפטרוזיליה  כולל הגבעולים במיקסר (אפשר לקצוץ קודם את הפטרוזיליה להקל על הטחינה). להוציא גבעולים שלא נטחנו ולהוסיף את יתר החומרים ולטחון למחית אחידה קצת ג...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר