Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 01:54
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פסטו פטרוזיליה

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 8393   

פסטו פטרוזיליה
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
» ממרחים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 2 חבילות פטרוזיליה שטופות
  • 100 ג"ר אגוזי מלך
  • 100 ג"ר קשיו
  • 1/2 כוס שמן זית איכותי
  • 2 שיני שום
  • מלח לפי הטעם

 

דרך הכנה
  1. לטחון את הפטרוזיליה  כולל הגבעולים במיקסר (אפשר לקצוץ קודם את הפטרוזיליה להקל על הטחינה).
  2. להוציא גבעולים שלא נטחנו ולהוסיף את יתר החומרים ולטחון למחית אחידה קצת גסה.

 

הערות

ניתן להמיר את האגוזים בצנוברים.

טעים על לחם או כתיבול לפסטות, סלט עגבניות שרי,פשטידות ועוד

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
הפסטו צריך לצאת סמיך מאוד ואז מחזיק בערך שבועיים במקרר, אך יש לדאוג שתהיה שכבת שמן זית שמכסה...»»
3
דפנה (מנוסה)
היי אורן
כמה זמן הפסטו הזה מחזיק מעמד, כמה זמן הוא אכיל?
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
ממתקית בסעיף 2 כתוב להוסיף את יתר החומרים ולטחון- זה כולל גם את האגוזים.
1
ומה עם האגוזים לטחון ?
פסטו פטרוזיליה By , 2009-09-04T10:38:26+03:00 פסטו פטרוזיליה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 חבילות פטרוזיליה שטופות 100 ג"ר אגוזי מלך 100 ג"ר קשיו 1/2 כוס שמן זית איכותי 2 שיני שום מלח לפי הטעם... Instructions: לטחון את הפטרוזיליה  כולל הגבעולים במיקסר (אפשר לקצוץ קודם את הפטרוזיליה להקל על הטחינה). להוציא גבעולים שלא נטחנו ולהוסיף את יתר החומרים ולטחון למחית אחידה קצת ג...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר