Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 13:18
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת טחינה

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6112   

עוגת טחינה
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס טחינה
  • מעט קליפת לימון מגורדת (לא חובה)
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1/2 כוס פיצפוצי שוקולד
דרך הכנה
  1. להקציף את הביצים ללא הפרדה עד שמתקבל קצף תפוח בהיר.
  2. להוסיף בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה.
  3. להוסיף בהדרגה את שאר החומרים תוך כדי הקצפה לפי סדר הרשימה חוץ מפתפוצי השוקולד.
  4. לשפוך את הבלילה (היא מעט דלילה) לתבנית משומנת
  5. לפזר מעל פצפוצי שוקולד
  6. לאפות בחום 180 45-50 דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
יצאה קצת עוגת חנק
5
זה אכן ברור, אבל מה הגודל המתאים למתכון
4
ראובן מ. (עורך)
לפי התמונה נראה תבנית עגולה
3
לאיזו תבנית מתאים המתכון?
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
א. אפיה בשקית שווה ככף וחצי בערך. אפשר לשים 3/4 כוס חד פעמי שמן.
1
כמה כפית/כפיות שווה שקית אבקת אפייה? והאם אפשר להפחית בשמן מאחר ויש הרבה שמן בטחינה?

עוגת טחינה

By Published: מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 4 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 כוס טחינה מעט קליפת לימון מגורדת (לא חובה) 1/2 כוס מיץ תפוזים 2 כוסות ...... Directions:
להקציף את הביצים ללא הפרדה עד שמתקבל קצף תפוח בהיר. להוסיף בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה. להוסיף בהדרגה את שאר החומרים תוך כדי הקצפה לפי סדר הרשימה חוץ מפתפוצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר