Pesto
תפריט
ו', 20 יול 2018, 23:29
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות קישואים

ללקק ת'אצבעות    

מאת: מוזית ::: צפיות: 4624   

לביבות קישואים
4 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 5 קישואים בינוניים
  • 2 גבעולים של בצל ירוק (למי שאוהב)
  • 2 שיני שום כתוש
  • 4 ביצים גדולות
  • 2 כפות קמח
  • חופן כוסברה/פטרוזיליה לפי הטעם
  • מלח, פלפל
  • שמן לטיגון

 

דרך הכנה
  1. יש לגרד בפומפייה את הקישואים, לשים בקערה ולהמליח בכפית שטוחה של מלח. להמתין כרבע שעה ולאחר מכן לסחוט את המיצים שנגרו מן הקישואים.
  2. לתוך אותה קערה לערבב את שאר המרכיבים ולתבל.
  3. לחמם שמן במחבת ולטגן כל לביבה (חופן מהבלילה) מספר דקות משני הצדדים עד שהיא משחימה.
  4. לאכול חם או קר.

 

הערות
מומלץ לאכול את הלביבות לצד יוגורט בטעם טבעי שמעורבב עם מעט עלי נענע קצוצים, מעט שום כתוש, מלח, פלפל ומעט סוכר. ארוחת ערב מצויינת לצד סלט ירקות קליל.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
לביבות קישואים By , 2009-08-20T17:48:28+03:00 לביבות קישואים ללקק ת'אצבעות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 5 קישואים בינוניים 2 גבעולים של בצל ירוק (למי שאוהב) 2 שיני שום כתוש 4 ביצים גדולות 2 כפות קמח חופן כוסברה/פטרוזיליה... Instructions: יש לגרד בפומפייה את הקישואים, לשים בקערה ולהמליח בכפית שטוחה של מלח. להמתין כרבע שעה ולאחר מכן לסחוט את המיצים שנגרו מן הקישואים. לתוך אותה קערה לערבב את שאר המרכיבים ולתבל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר