Pesto
תפריט
א', 19 אוג 2018, 09:12
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בורגול צהוב

תוספת טעימה ומזינה    

מאת: מוזית ::: צפיות: 4521   

בורגול צהוב
3 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • כוס וחצי בורגול שאוהבים (גס או דק)
  • כוס וחצי מים חמים
  • 3 פלפל גמבה בצבעים
  • 1 בצל בינוני
  • 2 שיני שום כתושות
  • חופן אגוזי קשיו
  • חצי כפית כורכום
  • מלח, פלפל

 

דרך הכנה
  1. לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בסיר הבישול מספר דקות עם 3 כפות שמן זית.
  2. להוסיף לזה את השום הכתוש ופלפל הגמבה חתוך לקוביות ולטגן עוד מספר דקות.
  3. להוסיף את הבורגול והתבלינים ואת המים החמים.
  4. להביא עד לרתיחה ולאחר מכן להנמיך לאש בינונית-קטנה ולבשל במכסה סגור, עד שהבורגול מוכן (יש להשגיח, לא לוקח הרבה זמן).  
  5. ניתן להוסיף מים אם הבורגול לא מספיק רך לטעמכם, כמו כן גם תבלינים, אגוזים וירקות נוספים כיד הדמיון. 
  6. את אגוזי הקשיו לערבב לתוך הבורגול מיד לפני ההגשה, כשהאש כבויה. 
הערות
בתאבון!
בורגול צהוב By , 2009-08-20T17:32:57+03:00 בורגול צהוב תוספת טעימה ומזינה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 3 Tags: none Ingredients: - כוס וחצי בורגול שאוהבים (גס או דק) כוס וחצי מים חמים 3 פלפל גמבה בצבעים 1 בצל בינוני 2 שיני שום כתושות חופ... Instructions: לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בסיר הבישול מספר דקות עם 3 כפות שמן זית. להוסיף לזה את השום הכתוש ופלפל הגמבה חתוך לקוביות ולטגן עוד מספר דקות. להוסיף את הבורגול ו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר