Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 17:48
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרוזן יוגורט

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 7325   

פרוזן יוגורט
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1 סלסלת תות שדה
  • 1 בננה
  • 1/4 מלון
  • 100 ג"ר חלבה
  • 3 תמרים
  • 50 ג"ר פקאן סיני
  • 1/2 כוס פצפוצי שוקולד
  • 2 יוגורט דנונה
  • 1 שמנת מתוקה

אפשר לגוון עם פירות אחרים לפי הטעם. ניסיתי מנגו +מלון+ תפוח עץ + אגס + 3 תמרים + אגוזים + פיצפוצי שוקולד ויצא נהדר גם.

דרך הכנה
  1. לטחון בבלנדר את הפירות + פקאן + חלבה (להשאיר את פיצפוצי השוקלד בצד).
  2. להקציף היטב את השמנת המתוקה. למי שאוהב יותר מתיקות אפשר להוסיף 3 כפות סוכר. אנו הסתפקנו במתיקות של תערובת הפירות.
  3. ללטף את היוגורט לקצפת.
  4. ללטף את מחית הפירות ופיצפוצי השוקולד לקצפת לתערובת אחידה.
  5. להכניס לפריזר ל- 20 דקות ואח"כ לערבב מהשוליים לאמצע או לטחון בבלנדר. לחזור על פעולה זו 3 פעמים: הקפאה וטחינה
  6. לאחר כמה שעות היוגורט מוכן.

 

הערות

לפרוזן פרווה ניתן להשתמש בקצפת פרווה של השף הלבן- 2 מיכלים או מיכל אחד ו-3 חלבונים מוקצפים היטב עם 3 כפות סוכר.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
כן פקאן סיני הוא פקאן מסוכר
3
באיזה פקאנים מדובר?במתוקים?
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
סליחה שכחתי אני מתקנת.
1
ומתי מכניסים את היוגורט?
פרוזן יוגורט By , 2009-08-18T12:56:11+03:00 פרוזן יוגורט Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 סלסלת תות שדה 1 בננה 1/4 מלון 100 ג"ר חלבה 3 תמרים 50 ג"ר פקאן סיני 1/2 כוס פצפוצי ש... Instructions: לטחון בבלנדר את הפירות + פקאן + חלבה (להשאיר את פיצפוצי השוקלד בצד). להקציף היטב את השמנת המתוקה. למי שאוהב יותר מתיקות אפשר להוסיף 3 כפות סוכר. אנו הסתפקנו במתיקות ש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר