Pesto
תפריט
ד', 24 מאי 2017, 22:42
110382 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרוזן יוגורט

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6704   

פרוזן יוגורט
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» קינוחים» קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1 סלסלת תות שדה
  • 1 בננה
  • 1/4 מלון
  • 100 ג"ר חלבה
  • 3 תמרים
  • 50 ג"ר פקאן סיני
  • 1/2 כוס פצפוצי שוקולד
  • 2 יוגורט דנונה
  • 1 שמנת מתוקה

אפשר לגוון עם פירות אחרים לפי הטעם. ניסיתי מנגו +מלון+ תפוח עץ + אגס + 3 תמרים + אגוזים + פיצפוצי שוקולד ויצא נהדר גם.

דרך הכנה
  1. לטחון בבלנדר את הפירות + פקאן + חלבה (להשאיר את פיצפוצי השוקלד בצד).
  2. להקציף היטב את השמנת המתוקה. למי שאוהב יותר מתיקות אפשר להוסיף 3 כפות סוכר. אנו הסתפקנו במתיקות של תערובת הפירות.
  3. ללטף את היוגורט לקצפת.
  4. ללטף את מחית הפירות ופיצפוצי השוקולד לקצפת לתערובת אחידה.
  5. להכניס לפריזר ל- 20 דקות ואח"כ לערבב מהשוליים לאמצע או לטחון בבלנדר. לחזור על פעולה זו 3 פעמים: הקפאה וטחינה
  6. לאחר כמה שעות היוגורט מוכן.

 

הערות

לפרוזן פרווה ניתן להשתמש בקצפת פרווה של השף הלבן- 2 מיכלים או מיכל אחד ו-3 חלבונים מוקצפים היטב עם 3 כפות סוכר.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
כן פקאן סיני הוא פקאן מסוכר
3
באיזה פקאנים מדובר?במתוקים?
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
סליחה שכחתי אני מתקנת.
1
ומתי מכניסים את היוגורט?

פרוזן יוגורט

By Published: מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 סלסלת תות שדה 1 בננה 1/4 מלון 100 ג"ר חלבה 3 תמרים 50 ג"ר פקאן סיני 1/2 כוס פצפוצי ש...... Directions:
לטחון בבלנדר את הפירות + פקאן + חלבה (להשאיר את פיצפוצי השוקלד בצד). להקציף היטב את השמנת המתוקה. למי שאוהב יותר מתיקות אפשר להוסיף 3 כפות סוכר. אנו הסתפקנו במתיקות ש...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר