Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 19:11
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרפיון מקפץ

פרוסות קרפיון מטוגנות    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4609   

קרפיון מקפץ
טיגון עמוק
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • פרוסות קרפיון כמספר הסועדים
  • מלח, פלפל
  • שמן לטיגון עמוק
דרך הכנה
  1. לחמם במחבת או סיר שמן לטיגון עמוק.
  2. לתבל את פרוסות הקרפיון במלח ופלפל. אפשר גם מעט אבקת שום.
  3. לטגן עד שמשחים ונהיה קצת קריספי ולהגיש.
הערות
  • את הדג הנפלא הזה טעמתי בערבי שבת אצל משפחה שאירחה אותנו בגבעתיים (למרות שהוא לא הוגש מיד אחרי הטיגון עדיין הוא היה נהדר) .
  • מתכון פשוט אבל טעים במיוחד (המעדן הזה שיכנע את בעלי לאכול דגים).
  • הקרפיון דג שמן וטעים אבל מלא עצמות אני הרבה פעמים החלפתי אותו בפילה מושט ויצא נהדר.
קרפיון מקפץ By , 2009-07-31T12:17:00+03:00 קרפיון מקפץ פרוסות קרפיון מטוגנות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - פרוסות קרפיון כמספר הסועדים מלח, פלפל שמן לטיגון עמוק ... Instructions: לחמם במחבת או סיר שמן לטיגון עמוק. לתבל את פרוסות הקרפיון במלח ופלפל. אפשר גם מעט אבקת שום. לטגן עד שמשחים ונהיה קצת קריספי ולהגיש. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר