Pesto
תפריט
ש', 23 ספט 2017, 10:15
110386 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת נוטלה

פשוטה וטעימה    

מאת: מוזית ::: צפיות: 8504   

עוגת נוטלה
8 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 2
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 כפות נוטלה +כף שמן רגיל
  • 100 גר' שוקולד חלב
  • 3 כפות קקאו
  • 100 גר' חמאה
  • 3 ביצים
  • כוס וחצי קמח תופח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 100 גר' אגוזים שבורים מסוג שאוהבים
  • חצי כוס חלב
  • כפית תמצית וניל
גודל/סוג תבנית: בינונית-גדולה
דרך הכנה
  1. להמיס את הנוטלה עם השמן בזהירות מעל אמבט אדים או במיקרו.
  2. להמיס את השוקולד המריר ואת החמאה באותה צורה (להזהר שהשוקולד לא יישרף).
  3. להקציף את 3 הביצים עם הסוכר.
  4. לערבב בתוך קערה את כל החומרים (כדאי לנפות את הקמח), עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. לשמן תבנית בינונית ולצקת אליה את הבלילה.
  6. לאפות בחום של כ-170מע' בערך חצי שעה-40 דק', עד שהעוגה מתייצבת (להזהר לא לאפות יותר מדי).
  7. ניתן לקשט מעל באבקת סוכר או אגוזים קצוצים.
חום תנור: 170 מע'
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
בחומרים כתוב שוקולד חלב ובהוראות שוקולד מריר...
2
חחח...יפיוף, הצחקת אותי :).
שיהיה בתאבון!
1
מוזית הניבזית (: נשמע קטלני!

עוגת נוטלה

By Published: פשוטה וטעימה מאת מוזית 1 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 4 כפות נוטלה +כף שמן רגיל 100 גר' שוקולד חלב 3 כפות קקאו 100 גר' חמאה 3 ביצים כוס וחצי קמח תופח ...... Directions:
להמיס את הנוטלה עם השמן בזהירות מעל אמבט אדים או במיקרו. להמיס את השוקולד המריר ואת החמאה באותה צורה (להזהר שהשוקולד לא יישרף). להקציף את 3 הביצים עם הסוכר....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר