Pesto
תפריט
ב', 20 נוב 2017, 23:04
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גביניות מתוקות

בצק במילוי גבינה    

מאת: חיה-אטל ::: צפיות: 6466   

גביניות מתוקות
36 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים: 8
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • בצק (להשאיר במקרר ללילה)
  • שנים ושלשת רבעי כוס קמח רגיל מנופה
  • 1 חבילה אבקת-אפיה
  • 3 שקיות סוכר-וניל
  • 1 שמנת חמוצה (אפשר גם 9 אחוז)
  • 1 מרגרינה בטעם חמאה.

    למילוי:
  • את המילוי יש להשאיר במקרר ללילה
  • 2 חבילות גבינה טוב-טעם.
  • 1 גבינה רגילה 5 אחוז.
  • 150 גרם אבקת-סוכר
  • 3 שקיות סוכר-וניל וכפית תמצית-רום.
  • קליפה מגורדת דק מחצי לימון צהוב.
  •  2 כפות מלאות - קורנפלור. 
  • ניתן להוסיף גם 50 גרם צימוקים בהירים או חמוציות ששהו במים רותחים במשך 10 דקות נשטפו ונסחטו.
תבנית תנור מכוסה בנייר אפיה
דרך הכנה
  1. לרפד את תבנית התנור בנייר אפיה.
  2. לרדד מהבצק 3 עלים.
  3. לשים שליש מהמילוי על כל עלה בשליש הראשון ולגלגל לרולדה.
  4. לסמן בסכין (לא לחתוך) את רוחב הגביניות הרצוי' בערך 12 גביניות בכל רולדה.
  5. למרוח לפני האפיה בעזרת מברשת סיליקון סירופ של 2 שקיות של סוכר-וניל שהומסו בכף מים רותחים.
  6. לדקור כל גבינית במרכז בקיסם עץ לשחרור אדים.
  7. לאפות בחום של 170 מעלות בתנור שחומם מראש למשך כחצי שעה עד שהגביניות מזהיבות.
  8. לצנן ורק אז לחתוך עד הסוף לפי הסימנים.
  9. כמובן לשמור בקירור.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
נשמע לא רע בכלל, אבל יש לי שאלה: אני גר בחו"ל והחבילות של המוצרים השונים פה הן בגדלים שונים מאשר בארץ,...»»
5
האם ניתן להחליף את המרגרינה או חלקה בשמן?
3
דפנה (מנוסה)
האים זה אומר שצריך בסך הכל 8 שקיות של סוכר וניל?
2
טעים ולא כבד! אפשר להסתפק בבצק רק בכפית אחת של אבקת-אפיה. כדי שלא יתפחו ויתפשטו יותר מדי.
1
מתכון פשוט ולא יומרני. טעים בימי הקיץ החמים. אהוב על ילדים קטנים קל לאכול. והמנות מוקצבות מראש...

גביניות מתוקות

By Published: בצק במילוי גבינה מאת חיה-אטל 4 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 36 Ingredients: בצק (להשאיר במקרר ללילה) שנים ושלשת רבעי כוס קמח רגיל מנופה 1 חבילה אבקת-אפיה 3 שקיות סוכר-וניל 1 שמנת חמוצה (אפשר גם 9 אחוז)...... Directions:
לרפד את תבנית התנור בנייר אפיה. לרדד מהבצק 3 עלים. לשים שליש מהמילוי על כל עלה בשליש הראשון ולגלגל לרולדה. לסמן בסכין (לא ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר