Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 17:48
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילה סלמון במחבת - 4 מנות

קל מאוד להכנה ונהדר לשומרי משקל    

מאת: tommf ::: צפיות: 12481   

פילה סלמון במחבת - 4 מנות
4 מנות
טיגון
דל שומן
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 4 פילטים סלמון עם העור במשקל 250 גרם כל אחד
  • אפשר גם אם טונה אדומה, לוקוס או בורי.
  • 4 שיני שום חתוכות לפרוסות
  • 1 פלפל צ'ילי מנוקה מגרעינים וחתוך לפרוסות
  • 4 כפות שמן זית
  • כפית טובה חמאה מלוחה - לא חובה.
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 ענף רוזמרין טרי או 1 כפית רוזמרין יבש
  • מיץ מ- 1/2 לימון
  • 1 כפית שטוחה גריל עוף
  • מחבת טפלון
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל התבלינים ומורחים את הדג היטב. מעסים את התבלינים לתוך הדג.
  2. מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את השום ופלפל הצ'ילי לטיגון קל עד להזהבת השום.
  3. לא חובה - מוסיפים את החמאה וממיסים אותה.
  4. מוסיפים את הדגים עם העור כלפי מעלה ומבשלים כ-7 דקות.
  5. הופכים את הדגים עם הצד של העור מטה וממשיכים לבשל עוד כ-5 דקות.
  6. מזליפים את מיץ הלימון על הדגים, ממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות ומגישים.
  7. מומלץ להגיש עם סלט ירקות טוב או כל תוספת אחרת.
הערות
אחלה ארוחה בריאה לשומרי משקל ולמחפשים מנה דלת שומן ומלאת חלבונים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
אפשר להכין את זה גם עם זהבנון או ורדון?
ואם אפשר במקום להשתמש בצ'ילי טרי להשתמש בשטה?
תודה מראש
פילה סלמון במחבת - 4 מנות By , 2009-06-24T01:38:55+03:00 פילה סלמון במחבת - 4 מנות קל מאוד להכנה ונהדר לשומרי משקל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 פילטים סלמון עם העור במשקל 250 גרם כל אחד אפשר גם אם טונה אדומה, לוקוס או בורי. 4 שיני שום חתוכות לפרוסות 1 פלפל צ'ילי מנוקה מגרעינים ... Instructions: מערבבים את כל התבלינים ומורחים את הדג היטב. מעסים את התבלינים לתוך הדג. מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את השום ופלפל הצ'ילי לטיגון קל עד להזהבת השום. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר