Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 04:29
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חטיף בריאות

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 8238   

חטיף בריאות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» ממתקים» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3 כוסות שיבולת שועל
  • 3 כוסות פיצפוצי אורז
  • 1 כוס שומשום לא קלוי
  • 1/2 כוס טחינה
  • 1/2 כוס דבש מוצק (אפשר להקפיא אם הוא נוזלי)
  • 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • מעט קינמון
  • אפשר מעט זנגביל
דרך הכנה
  1. לקלות את השומשום במחבת טפלון ללא שמן.
  2. לכבות את האש. לשפוך את השומשום לקערה ולהוסיף את הטחינה והדבש ולערבב היטב.
  3. להוסיף את שיבולת השועל,לערבב ולהוסיף בהדרגה את שאר החומרים.
  4. את התערובת שנוצרה לשפוך לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפיה ולהדק היטב עם היד.
  5. להכניס לפריזר ואחרי שמתקשה מעט לחתוך לריבועים.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
אפשר להוסיף צימוקים? האם הקוואקר לא צריך להיות קלוי?
5
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
פינצית, זה כדי שהתערובת תצא מוצקה מספיק אבל אם הוא לא מוצק אז אני שמה את החטיף בפריזר
4
הי !
למה צריך שהדבש יהיה מוצק ?
3
ציון 10
הכנתי ממש נהדר מאוד מאוד טעים
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
אני שומרת בפריזר, אבל אפשר גם במקרר.
1
איך שומרים אחרי החיתוך?

חטיף בריאות

By Published: מאת אורן בר 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 3 כוסות שיבולת שועל 3 כוסות פיצפוצי אורז 1 כוס שומשום לא קלוי 1/2 כוס טחינה 1/2 כוס דבש מוצק (אפשר להקפיא אם הוא נוזלי) ...... Directions:
לקלות את השומשום במחבת טפלון ללא שמן. לכבות את האש. לשפוך את השומשום לקערה ולהוסיף את הטחינה והדבש ולערבב היטב. להוסיף את שיבולת השועל,לערבב ולהוסיף בהדרגה את...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר