Pesto
תפריט
ד', 22 אוג 2018, 10:27
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוח אדמה וגבינות אפוי

מצויין במיוחד שבאים רעבים מהעבודה    

מאת: mirich ::: צפיות: 4048   

תפוח אדמה וגבינות אפוי
4 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 4 תפוחי אדמה בנוניים
  • 75 גר' גבינה צפתית 5%
  • 4 פרוסות גבינה צהובה 9%
  • 4 משולשי גבינת מון בלאן רוקפור לייט
  • גביע גבינת שום שמיר
דרך הכנה
  1. אופים את תפוח האדמה בקליפתו במיקרוגל בעוצמה גבוהה עד שהוא מתרכך (אצלי במיקרו זה 10 דק').
  2. בנתיים מערבבים את הגבינה הצפתית, משולשי גבינת המון בלאן וגביע גבינת שום שמיר.
  3. מוצאים את תפוח האדמה וחוצים לשניים.
  4. יוצקים מעל כל חצי מתערובת הגבינות ומכסים בגבינה כל חצי בחצי פרוסת גבינה צהובה.
  5. מחזירים למיקרוגל לעוד כ- 2 דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
תפוח אדמה וגבינות אפוי By , 2009-05-21T15:53:20+03:00 תפוח אדמה וגבינות אפוי מצויין במיוחד שבאים רעבים מהעבודה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 4 תפוחי אדמה בנוניים 75 גר' גבינה צפתית 5% 4 פרוסות גבינה צהובה 9% 4 משולשי גבינת מון בלאן רוקפור לייט גביע גבינת שום שמיר ... Instructions: אופים את תפוח האדמה בקליפתו במיקרוגל בעוצמה גבוהה עד שהוא מתרכך (אצלי במיקרו זה 10 דק'). בנתיים מערבבים את הגבינה הצפתית, משולשי גבינת המון בלאן וגביע גבינת שום שמיר. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר