Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 08:30
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה עם עוגיות שוקולד

   

מאת: lililev ::: צפיות: 6760   

עוגת גבינה עם עוגיות שוקולד
יום לפחות
 
מרכיבים

לתחתית:
20 עוגיות סנדויץ' שוקו-שוקו מרוסקות דק

לקרם:

  • 175 גרם שוקולד
  • 3-4 כפות חלב
  • 800 מ"ל גבינת שמנת (4 מיכלים)
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 4 ביצים
  • 12 עוגיות סנדויץ' שוקו-שוקו חצויות
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני 175 מעלות- ומשמנים תבנית עגולה
  2. מכינים את התחתית- משטחים בתבנית את העוגיות המרוסקות ויוצרים שכבת בסיס אחידה ושוליים בובה של שני שלישים מגובה התבנית
  3. קרם הגבינה: ממיסים את השוקולד והחלב במיקרוגל או בבן מרי. מצננים עד שהשוקולד לא חם למגע אך עדיין נוזלי.
  4. מערבלים במיקסר את הגבינה, הסוכר והווניל כ4 דקות במהירות גבוהה עד למרקם אוורירי, ומנמיכים את המהירות למינימום ומוסיפים את השוקולד עד לערבול מוחלט.
  5. מגבירים למהירות בינונית ומוסיפים את הביצים אחת אחת.
  6. יוצקים מחצית מהקרם לתבנית, משטחים ומסדרים מעליו מעגל של חצאי עוגות ניצבים (לא בשכיבה), ומשקיעים את העוגיות בעדינות לתוך הגבינה.
  7. יוצקים את שאר התערובת ושוב מסדרים מעל מעגל של עוגיות בולטות מעל הקרם.
  8. אופים כשעה עד להתייצבות העוגה במרכז, פותחים את דלת התנור ומשאירם את העוגה בפנים עד לצינון.
  9. עוטפים את העוגה בניילון נצמד ומשירים במקרר ללילה

אפשרויות הגשה:

להקציף מיכל שמנת מתוקה עם כפית סוכר וניל לקצפת יציבה ולערום לצד כל פרוסת עוגה ערימת קצפת.

חום תנור: 175 מעלות
הערות
* לשחרור העוגה מהתבנית מעבירים סכין טבולה במים רותחים בדפנות ומשחררים בעדינות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
לא צריך להיות שוקולד לבן?
2
5% או 9%
1
איזה גבינה להשתמש??9 אחוז???
עוגת גבינה עם עוגיות שוקולד By , 2009-05-19T12:29:46+03:00 עוגת גבינה עם עוגיות שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - לתחתית: 20 עוגיות סנדויץ' שוקו-שוקו מרוסקות דק לקרם: 175 גרם שוקולד 3-4 כפות חלב ... Instructions: מחממים את התנור לחום בינוני 175 מעלות- ומשמנים תבנית עגולה מכינים את התחתית- משטחים בתבנית את העוגיות המרוסקות ויוצרים שכבת בסיס אחידה ושוליים בובה של שני שלישים מ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר