Pesto
תפריט
ד', 23 אוג 2017, 05:35
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לזניה חלבית

פשוט קל והילדים מתים על זה    

מאת: mirich ::: צפיות: 7567   

לזניה חלבית
8 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • דפי לזניה מוכנים
  • 1 קופסה קטנה רוטב ללזניה
  • 1 גביע קוטג'
  • 250 גר' גבינה בולגרית מגוררת
  • 200 גר' גבינה צהובה מגוררת
  • קורט אורגנו
  • עלי בזיליקום
גודל/סוג תבנית: פיירקס
דרך הכנה
  1. משמנים את התבנית בתרסיס שמן
  2. מרטיבים את דפי הלזניה במים
  3. מערבבים את כל החומרים מלבד הגבינה הצהובה
  4. מסדרים שכבות: עלי לזניה, מילוי, מפזרים גבינה צהובה על גבי המילוי ושוב עלי לזניה עד תום המילוי.
  5. על גבי העלים הסוגרים את הלזניה יש לפזר את שארית הגבינה הצהובה.
  6. אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהגבינה  מלמעלה משחימה קלות.

 

חום תנור: 180 מעלות
הערות

יש לבדוק שהעלים של הלזניה רכים מספיק וראוים לאכילה.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
4
mirich (מקצוענ/ית)
300 מ"ג
3
ציון 10
יצא טעים מאוד-תודה! גם הילדים אהבו!
2
mirich (מקצוענ/ית)
מרטיבים את דפי הלזניה הבישול יותר מהיר, ומים קרים מהברז יספיקו.
בזילקום זה ענין של טעם אם לא אוהבים אצלכם אפשרי לוותר.
1
zadok74 (במטבח)
למה מרטיבים את דפי הלזניה ואיזה מים קרים או חמים? והאם חייב לשים בזיליקום?תודה וחג שמח

לזניה חלבית

By Published: פשוט קל והילדים מתים על זה מאת mirich 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: דפי לזניה מוכנים 1 קופסה קטנה רוטב ללזניה 1 גביע קוטג' 250 גר' גבינה בולגרית מגוררת 200 גר' גבינה צהובה מגוררת קורט...... Directions:
משמנים את התבנית בתרסיס שמן מרטיבים את דפי הלזניה במים מערבבים את כל החומרים מלבד הגבינה הצהובה מסדרים שכבות: עלי לזניה, מילוי, מפזרים גבינה צהו...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר