Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:34
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם בוואריה

פרווה    

מאת: lililev ::: צפיות: 10490   

קרם בוואריה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים
 
מרכיבים
  • 1/4 1 כוסות מים
  • 1 שקית ג'לטין (14 גרם)
  • 4 ביצים מופרדות
  • 1/2 כוס סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 שמנת צמחית להקצפה
  • לקישוט: אגוזים קצוצים וסירופ שוקולד

 

דרך הכנה
  1. על אש קטנה מחממים את המים עם רבע כוס סוכר והג'לטין תוך בחישה מתמדת, עד להמסת בג'לטין.
  2. להוריד מהאש ולצנן.
  3. לאחר צינון מוסיפים 4 חלמונים בזה אחר זה תוך טריפה מהירה.
  4. ממיסים במיקרוגל או בבן מרי את השוקולד
  5. מוסיפים לשוקולד 2 כפות מהתערובת ג'לטין, מערבבים ואז שופכים את השוקולד לתערובת הג'לטין.
  6. נותנים לבלילה להיקרש מעט
  7. בינתיים מקציפים את החלבונים עם רבע כוס סוכר עד לקבלת קצף קשה, מוסיפים את הקצף בקיפול לתערובת הג'לטין.
  8. מקציפים את השמנת המתוקה וגם אותה מוסיפים לתערובת בקיפול.
  9. שופכים לתבנית ומשטחים, מפזרים מעל סירופ שוקולד ואת האגוזים הקצוצים, מכסים בניילון נצמד או ברדיד אלומיניום ומשאירים במקרר  ללילה.
  10. לאחר לילה במקרר, השכבות נפרדות והעוגה הופכת למעין עוגת שכבות יפה.

בתאבון.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
חבל לא הכנסתם את זה למתכונים של פסח חיפשתי משהו פרווה לאירוח, אשר לקחת את זה בחשבן לשנה הבאה.

קרם בוואריה

By Published: פרווה מאת lililev 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1/4 1 כוסות מים 1 שקית ג'לטין (14 גרם) 4 ביצים מופרדות 1/2 כוס סוכר 100 גרם שוקולד מריר 1 שמנת צמחית להקצפ...... Directions:
על אש קטנה מחממים את המים עם רבע כוס סוכר והג'לטין תוך בחישה מתמדת, עד להמסת בג'לטין. להוריד מהאש ולצנן. לאחר צינון מוסיפים 4 חלמונים בזה אחר זה תו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר