Pesto
תפריט
ו', 19 אוק 2018, 00:29
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניז שוקולד צ“יפס

מעולה!    

מאת: Limor ::: צפיות: 4006   

בראוניז שוקולד צ“יפס
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 9
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 חבילת שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
דרך הכנה
  1. שמים בסיר את החמאה והשוקולד המריר ושמים על הגז.
  2. לאחר שהשוקולד והחמאה נמסו לגמרי מעבירים לקערה חדשה.
  3. מוסיפים את הסוכר, הביצים, תמצית הוניל והקמח ומערבבים היטב.
  4. תוך כדי עירבוב מוסיפים את השוקולד צ'יפס.
  5. מעבירים את הכל לתבנית משומנת ומעל אפשר לפזר עוד קצת שוקולד צ'יפס.
  6. מכניסים לתנור לחצי שעה בחום בינוני.
  7. לאחר חצי שעה נועצים קיסם- אם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה!  

בתאבון! :)

חום תנור:  בינוני
הערות

-אפשר להשתמש במרגרינה במקום חמאה, אבל עם חמאה הבראוניז יוצאים הרבה יותר מעולים!

- אפשר להוריד את כמות החמאה ל100 ג', עדיין יוצא סוף הדרך (ופחות קלוריות..)

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 9
האם אפשר להחליף את החמאה או המרגרינה בשמן??
3
תבנית סטנדרטית, אפשר 24 וגם 26
2
ציון 9
פתרון מצוין ומהיר כשבאים אורחים ונגמרת אבקת האפייה בבית...ואפילו זכיתי למחמאות :-)
1
באיזה גודל התבנית??
בראוניז שוקולד צ“יפס By , 2009-04-23T19:05:22+03:00 בראוניז שוקולד צ“יפס מעולה! Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 חבילת שוקולד מריר 150 גרם חמאה 1 כוס סוכר 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל 1 כוס קמח 1/2&nb... Instructions: שמים בסיר את החמאה והשוקולד המריר ושמים על הגז. לאחר שהשוקולד והחמאה נמסו לגמרי מעבירים לקערה חדשה. מוסיפים את הסוכר, הביצים, תמצית הוניל והקמח ומערבבים היט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר