Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 17:58
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בראוניז שוקולד צ“יפס

מעולה!    

מאת: Limor ::: צפיות: 3800   

בראוניז שוקולד צ“יפס
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 9
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 חבילת שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס קמח
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
דרך הכנה
  1. שמים בסיר את החמאה והשוקולד המריר ושמים על הגז.
  2. לאחר שהשוקולד והחמאה נמסו לגמרי מעבירים לקערה חדשה.
  3. מוסיפים את הסוכר, הביצים, תמצית הוניל והקמח ומערבבים היטב.
  4. תוך כדי עירבוב מוסיפים את השוקולד צ'יפס.
  5. מעבירים את הכל לתבנית משומנת ומעל אפשר לפזר עוד קצת שוקולד צ'יפס.
  6. מכניסים לתנור לחצי שעה בחום בינוני.
  7. לאחר חצי שעה נועצים קיסם- אם הוא יוצא יבש העוגה מוכנה!  

בתאבון! :)

חום תנור:  בינוני
הערות

-אפשר להשתמש במרגרינה במקום חמאה, אבל עם חמאה הבראוניז יוצאים הרבה יותר מעולים!

- אפשר להוריד את כמות החמאה ל100 ג', עדיין יוצא סוף הדרך (ופחות קלוריות..)

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ציון 9
האם אפשר להחליף את החמאה או המרגרינה בשמן??
3
תבנית סטנדרטית, אפשר 24 וגם 26
2
ציון 9
פתרון מצוין ומהיר כשבאים אורחים ונגמרת אבקת האפייה בבית...ואפילו זכיתי למחמאות :-)
1
באיזה גודל התבנית??

בראוניז שוקולד צ“יפס

By Published: מעולה! מאת Limor 4.5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 חבילת שוקולד מריר 150 גרם חמאה 1 כוס סוכר 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל 1 כוס קמח 1/2&nb...... Directions:
שמים בסיר את החמאה והשוקולד המריר ושמים על הגז. לאחר שהשוקולד והחמאה נמסו לגמרי מעבירים לקערה חדשה. מוסיפים את הסוכר, הביצים, תמצית הוניל והקמח ומערבבים היט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר