Pesto
תפריט
ה', 23 נוב 2017, 05:38
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה קרה

עוגת גבינה גבוהה, גבינה וביצים בלבד.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10828   

עוגת גבינה קרה
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
לתחתית:
1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט
100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננת

למילוי:
1 כוס חלב
21 גר' ג'לטין
3/4 כוס סוכר 
750 גר' גבינה 9%
2 כפיות תמצית וניל
3 חלבונים
1/3 כוס סוכר
דרך הכנה
  1. לערבב את חומרי הבסיס ולפזר בתחתית התבנית ולהדק מעט.
  2. לרכך את הג'לטין בחלב, להמיס על אש נמוכה ולצנן, לערבב את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל בקערה.
  3. לערבב 2 כפות מתערובת הגבינה עם הג'לטין ולהחזיר את התערובת לתערובת גבינה ולערבב היטב.
  4. להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב ולקפל לתערובת הגבינה.
  5. לצקת לתבנית ולקרר בתבנית במקרר כ-6 שעות.

    לציפוי:
    כל פרי - תות שדה ,אפרסקים, קיווי וכדומה או מחית אוכמניות/פטל.
    לצקת מעל הפרי מעט אינסטנט גלי בצבע הפרי.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תבנית 24-26.
1
What size is the pan?

עוגת גבינה קרה

By Published: עוגת גבינה גבוהה, גבינה וביצים בלבד. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: לתחתית:1/2 1 כוס פרורי ביסקוויט100 גר' מרגרינה מומסת ומצוננתלמילוי:1 כוס חלב21 גר' ג'לטין3/4 כוס סוכר 750 גר' גבינה 9%2 כפיות...... Directions:
לערבב את חומרי הבסיס ולפזר בתחתית התבנית ולהדק מעט. לרכך את הג'לטין בחלב, להמיס על אש נמוכה ולצנן, לערבב את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל בקערה. לערבב 2 כפות מתערובת הגבינה עם הג'לט...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר