Pesto
תפריט
ה', 24 מאי 2018, 01:48
110398 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי-אדמה אפויים במיקרוגל

עם טעם של עוד ועוד...    

מאת: אם הנסיכות ::: צפיות: 5010   

תפוחי-אדמה אפויים במיקרוגל
6 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 9
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • קילו תפוחי-אדמה זעירים או קטנים לבנים שטופים ולא מקולפים
  • מלח גס 1 כף
  • סיר לבישול במיקרוגל
  • סכין חיתוך
  •  
גודל/סוג תבנית: סיר
דרך הכנה
  1. שוטפים התפודים וחוצים אותם, אם הם בינוניים חוצים לרבעים
  2. מניחים בסיר ללא מים
  3. מתבלים במלח גס ומערבבים
  4. מכסים הסיר
  5. מבשלים במיקרוגל בעוצמה גבוהה כ-15 דקות.
  6. מגישים חם , נטרף לאחר רגעים מספר
חום תנור:
הערות

-אפשר לתבל בעירית קצוצה, להוסיף שום כתוש, חמאה , מיונז בשלל טעמים  ועוד. מומלץ לעשות זאת לאחר הבישול.

-שימו לב: המתכון הוא ללא שמן וללא מלח. התפודים מתבשלים  כמאמר הסלוגן הם מתבשלים "במיץ של עצמם" וזה מעניק את הטעם האגדי למאכל כה פשוט.

-קרדיט לחמותי, אלזה, אצלה אכלתי לראשונה את ההברקה הזו. מכיוון שהיא בשלנית בחסד עליון, התפלאתי על פשטות המתכון ונראה לי שלמדה אותו מחברה שהכירה לאחרונה.

בתיאבון רב!

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 9
2
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
וואוו, כייף לשמוע משוב כזה. תודה!
1
ציון 9
קצת פיקפקתי מה יצא, אך אכן יצא מצוין.

תפוחי-אדמה אפויים במיקרוגל

By Published: עם טעם של עוד ועוד... מאת אם הנסיכות 4.5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: קילו תפוחי-אדמה זעירים או קטנים לבנים שטופים ולא מקולפים מלח גס 1 כף סיר לבישול במיקרוגל סכין חיתוך   ...... Directions:
שוטפים התפודים וחוצים אותם, אם הם בינוניים חוצים לרבעים מניחים בסיר ללא מים מתבלים במלח גס ומערבבים מכסים הסיר ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר