Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 13:52
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי-אדמה אפויים במיקרוגל

עם טעם של עוד ועוד...    

מאת: אם הנסיכות ::: צפיות: 5131   

תפוחי-אדמה אפויים במיקרוגל
6 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 9
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • קילו תפוחי-אדמה זעירים או קטנים לבנים שטופים ולא מקולפים
  • מלח גס 1 כף
  • סיר לבישול במיקרוגל
  • סכין חיתוך
  •  
גודל/סוג תבנית: סיר
דרך הכנה
  1. שוטפים התפודים וחוצים אותם, אם הם בינוניים חוצים לרבעים
  2. מניחים בסיר ללא מים
  3. מתבלים במלח גס ומערבבים
  4. מכסים הסיר
  5. מבשלים במיקרוגל בעוצמה גבוהה כ-15 דקות.
  6. מגישים חם , נטרף לאחר רגעים מספר
חום תנור:
הערות

-אפשר לתבל בעירית קצוצה, להוסיף שום כתוש, חמאה , מיונז בשלל טעמים  ועוד. מומלץ לעשות זאת לאחר הבישול.

-שימו לב: המתכון הוא ללא שמן וללא מלח. התפודים מתבשלים  כמאמר הסלוגן הם מתבשלים "במיץ של עצמם" וזה מעניק את הטעם האגדי למאכל כה פשוט.

-קרדיט לחמותי, אלזה, אצלה אכלתי לראשונה את ההברקה הזו. מכיוון שהיא בשלנית בחסד עליון, התפלאתי על פשטות המתכון ונראה לי שלמדה אותו מחברה שהכירה לאחרונה.

בתיאבון רב!

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 9
2
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
וואוו, כייף לשמוע משוב כזה. תודה!
1
ציון 9
קצת פיקפקתי מה יצא, אך אכן יצא מצוין.
תפוחי-אדמה אפויים במיקרוגל By , 2009-04-14T19:26:52+03:00 תפוחי-אדמה אפויים במיקרוגל עם טעם של עוד ועוד... Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - קילו תפוחי-אדמה זעירים או קטנים לבנים שטופים ולא מקולפים מלח גס 1 כף סיר לבישול במיקרוגל סכין חיתוך   ... Instructions: שוטפים התפודים וחוצים אותם, אם הם בינוניים חוצים לרבעים מניחים בסיר ללא מים מתבלים במלח גס ומערבבים מכסים הסיר ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר