Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 20:30
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת קוקוס ומוס שוקלד לפסח

   

מאת: כבביה ::: צפיות: 5144   

עוגת קוקוס ומוס שוקלד לפסח
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות קוקוס
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 שמנת מתוקה

 גודל/סוג תבנית: 26
דרך הכנה
  1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
  2. מקפלים בעדינות את הקוקוס אל תוך הקצף.
  3. משמנים תבנית 26, מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים בחום של 170 מעלות 45 דקות.
  4. ממיסים שוקולד על האש עם קצת מים, מורידים מהאש ומקררים לטמפרטורת החדר. מוסיפים את החלמונים ובוחשים במהירות.
  5. מקציפים את שמנת מתוקה אחת (250 מ"ל) עם כפית סוכר.
  6. מערבבים את השוקולד עם השמנת בתנועות קיפול עדינות.
  7. יוצקים את הבלילה על תחתית הקוקוס האפויה ומכניסים למקרר לשעתיים.
  8. מקציפים את השמנת המתוקה השנייה עם 2 כפות סוכר, ומורחים על תערובת השוקולד.
חום תנור: 170 מעלות ל- 45 דקות
הערות
לשמור בקירור אין צורך להקפיא

עוגת קוקוס ומוס שוקלד לפסח

By Published: מאת כבביה 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 6 ביצים 1 כוס סוכר 2 כוסות קוקוס 200 גרם שוקולד מריר 2 שמנת מתוקה  גודל/סוג תב...... Directions:
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב. מקפלים בעדינות את הקוקוס אל תוך הקצף. משמנים תבנית 26, מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים בחום של 170 מעלות 45 דקות....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר