Pesto
תפריט
ו', 24 נוב 2017, 20:29
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי תפוחי אדמה

אי אפשר להפסיק לאכול    

מאת: tommf ::: צפיות: 9079   

פאי תפוחי אדמה
8 מנות
אפיה
דל כולסטרול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 5 תפוחי אדמה בינוניים רחוצים בקליפתם
  • 1 בצל בינוני-גדול קלוף
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • מלח לפי הטעם
  • 3/4 כוס קמח לבן
  • או
  • 3/4 כוס קמח מצה לפסח
  • 1/2 כוס שמן.
  • תבנית פאי עגולה או אוביאלית
דרך הכנה
  1. מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפיה גסה או במעבד מזון.
  2. סוחטים היטב את התערובת מעודפי נוזלים
  3. מערבבים את כל מרכיבי הפאי בקערת עבודה.
  4. מעבירים לתבנית פאי עם נייר אפיה, ואופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד להזהבה טובה של החלק העליון.
  5. מגישים חם עם יוגורט או שמנת.
  6. ניתן לערבב אבקת מרק בצל או פטריות, אך אני אוהב את הטעם הטבעי ללא התוספות.
הערות

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
tommf (מקצוענ/ית)
הי יריח, פספסת ובמתכון רשומות 3 ביצים.האם ניכנסת למתכון המלא? חג שמח.
1
בקשר לפאי תפוחי אדמה האם לא צריך להוסיף ביצים, איך הכל יתחבר בלי ביצים??

פאי תפוחי אדמה

By Published: אי אפשר להפסיק לאכול מאת tommf 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 5 תפוחי אדמה בינוניים רחוצים בקליפתם 1 בצל בינוני-גדול קלוף 2 שיני שום כתושות 3 ביצים 1/2 כפית פלפל שחור מלח לפי הט...... Directions:
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפיה גסה או במעבד מזון. סוחטים היטב את התערובת מעודפי נוזלים מערבבים את כל מרכיבי הפאי בקערת עבודה. מעבירים לתבני...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר