Pesto
תפריט
ד', 21 פבר 2018, 11:34
110392 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת פטריות

טעימה ,פרווה ובצ“יק צ“ק    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 11381   

פשטידת פטריות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[6 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 קופסאת שימורים של פטריות
  • 4 ביצים
  • כ-6 כפות גדושות פירורי לחם
  • חצי בצל קצוץ דק
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1 כף גדושה מיונז
  • 1 כף גדושה טחינה גולמית
  • 4 שיני שום כתושות
  • אפשר מעט שמיר או פטרוזיליה קצוצים
  • מעט אבקת מרק פטריות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
  1. לטרוף את הביצים ולהוסיף את שאר החומרים ולערבב לעיסה אחידה.
  2. לשטח בתבנית משומנת ולאפות כ-40 דקות ב-180 מעלות

 

הערות

ניתן להוסיף מעט פירה או תפוח אדמה אחד מבושל שמעכנו עם מזלג.

המתכון הוא בעצם בסיס לכל פשידת ירק פרווה שרוצים להכין. המיונז והטחינה מעשירים מאוד את הפשטידה,כתחליף לגבינות.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
16
האם אפשר להשתמש בפיטריות טריות. ואם כן מה הכמות.
14
נעזרתי בתגובה 5 והגדלתי את כמות תפוחי האדמה.לא מומלץ!הפשטידה יצאה כבדה מדי.אאפה שוב עפ"י ההוראות הבסיסיות.
13
מקווה שאני טעיתי אך האם אין קמח בפשטידה (לא רשום) האם פרורי הלחם הם התחליף
12
אורן בר (מקצוענ/ית)
תודה על המחמאה. בנוגע לגובה-תנסי בתבנית קצת יותר קטנה
11
ציון 10
תודה על המתכון פשטידה ממש טעימה.ממליצה בחום... רק שאלה - הפשטידה יצאה לי נמוכה מאוד היא צריכה לצאת כך? בכל מקרה הטעם מושלם.
10
ציון 10
הוספתי מעט גבינה שמנת ויצא מצוין!
8
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
כנראה שהעיסה יצאה דלילה מידי והיה צריך עוד כף פירורי לחם.
7
הטעם יצא מעולה אבל היה קושי בלהרים פרוסה מהתבנית ולהגיש בצורה יפה, למה?????
6
ציון 10
הכנתי את הפשטידה והיא טעימה טעימה מאוד מאוד
מתאימה כתוספת לארוחות שיש בהם בשר או עוף.
מאוד מאוד ממליצה. תודה.
5
ציון 10
מתכון מצוין. הוספתי פירה מ2 תפוחי אדמה, אפשר להוסיף יותר תפוחי אדמה .את הקמח החלפתי בקמח מצה יצא מעולה תודה.
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
נראה לי ולא ניסיתי שניתן להחליף חצי בקמח מצה וחצי בקמח תפוחי אדמה ואם יוצא סמיך מידי להוסיף עוד מעט נוזלים
3
האם ניתן להחליף את פירורי הלחם בקמח תפוחי אדמה או קמח מצות?
2
ציון 10
מתכון טעים מאוד בכמה דקות...
1
ציון 10
מתכון מצויין ...תודה
ניתן לפזר צנוברים.סומסום.קצח...

פשטידת פטריות

By Published: טעימה ,פרווה ובצ“יק צ“ק מאת אורן בר 5 כוכבים מתוך 5 6 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 קופסאת שימורים של פטריות 4 ביצים כ-6 כפות גדושות פירורי לחם חצי בצל קצוץ דק 4 כפות שמן קנולה 1 כף גדושה מיונז...... Directions:
לטרוף את הביצים ולהוסיף את שאר החומרים ולערבב לעיסה אחידה. לשטח בתבנית משומנת ולאפות כ-40 דקות ב-180 מעלות  ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר