Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:20
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ליקר שוקולד

מרוכז וטעים להפליא    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6377   

ליקר שוקולד
הכנה וקירור
יום לפחות
קושי: קל הכנה
» משקה אלכוהולי» משקאות
 
מרכיבים
  • 1/2 2 כוסות סוכר
  • 1/2 3 כוסות מים
  • 6 כפות קקאו גדושות
  • 100 ג"ר שוקולד מריר
  • 1/2 2 כוסות וודקה איכותית

 

דרך הכנה
  1. לבשל בסיר את המים, סוכר וקקאו עד שהכל נמס.
  2. להוסיף את השוקולד חתוך לקוביות ולערבב עד להמסה.
  3. לעקר צנצנת במים רותחים ולשפוך פנימה את הסירופ שוקולד ולהוסיף את הודקה.
  4. לערבב ולפקוק היטב.
  5. להניח שבוע או שבועיים (למרות שאני לא התאפקתי וטעמתי כבר אחרי יומיים) ולנער פעם -פעמיים ביום כדי שהשוקולד לא יצטבר למטה.

 

הערות

כדי לקבל משקה עם פחות ריכוזי אלכוהול יש להוריד חצי כוס וודקה ולשים במקום חצי כוס מים, מי שאוהב מתוק יכול להוסיף עוד חצי כוס סוכר.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
נשמר במקרר לאורך זמן (אנני יודעת במדוייק)
4
ברצוני לנסות את המתכון. כמה זמן ניתן לשמור את הליקר לאחר ההכנה? תודה
3
בס"ד האם ידוע לך אם ליקר קלואה {קפה} הוא כשר
אמרו שלי שהוא על בסיס חלב משהו יודע ????????????.
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
1
האם אפשר לשים רום לבן במקום וודקה ? ואם אני רוצה טעם שוקולד תפוז להוסיף תמצית תפוז ?
ליקר שוקולד By , 2009-03-15T11:23:26+02:00 ליקר שוקולד מרוכז וטעים להפליא Prep Time: PT20M Cook time: יום לפחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1/2 2 כוסות סוכר 1/2 3 כוסות מים 6 כפות קקאו גדושות 100 ג"ר שוקולד מריר 1/2 2 כוסות וודקה איכותית  ... Instructions: לבשל בסיר את המים, סוכר וקקאו עד שהכל נמס. להוסיף את השוקולד חתוך לקוביות ולערבב עד להמסה. לעקר צנצנת במים רותחים ולשפוך פנימה את הסירופ שוקולד ולהוסיף את ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר