Pesto
תפריט
ב', 15 אוק 2018, 19:11
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קישואים ועלי גפן ממולאים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8603   

קישואים ועלי גפן ממולאים
30 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1 קג' קישואים קטנים
250 גר' עלי גפן
750 גר' בשר כבש או עגל טחונים
½ 1 כוס אורז
כמה כפות של רסק עגבניות
עגבנייה טרייה מגוררת
מלח ופלפל, מיץ מלימון אחד
מרגרינה ושמן
דרך הכנה
מוציאים את ליבת הקישואים בעזרת קולפן; מכניסים את עלי הגפן לדקה למים רותחים ומסננים.

משרים את האורז במעט מים. משחימים את הבשר והתבלינים במרגרינה. מערבבים את הבשר הטחון המושחם עם האורז המסונן ומוסיפים לתערובת קצת שמן. ממלאים את הקישואים עד כשני שליש ממידתם ומניחים בסיר גדול ושטוח. שמים קצת תערובת בשר במרכז כל עלה גפן, מקפלים למעטפת ומניחים על הקישואים. מזליפים קצת שמן מעל הממולאים.

בנפרד מרתיחים מים במידת כיסוי הממולאים, מוסיפים להם את רסק העגבניות, עגבנייה מגוררת טרייה וקצת לימון ושופכים לסיר הממולאים. מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה.
קישואים ועלי גפן ממולאים By , 2005-03-29T00:27:54+02:00 קישואים ועלי גפן ממולאים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 30 Tags: none Ingredients: - 1 קג' קישואים קטנים 250 גר' עלי גפן750 גר' בשר כבש או עגל טחונים½ 1 כוס אורזכמה כפות של רסק עגבניותעגבנייה טרייה מגוררתמלח ופלפל, מיץ מלימון אחדמרגרינה ושמן ... Instructions: מוציאים את ליבת הקישואים בעזרת קולפן; מכניסים את עלי הגפן לדקה למים רותחים ומסננים. משרים את האורז במעט מים. משחימים את הבשר והתבלינים במרגרינה. מערבבים את הבשר הטחון המושחם עם האורז המסונן ומ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר