Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 04:29
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת מוס וגליליות

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 5351   

עוגת מוס וגליליות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
 
מרכיבים
  • 200 ג"ר שוקולד מריר
  • 2 חלמונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 קצפת פרווה
  • 1 כוס קפה שחור חזק
  • מעט ברנדי
  • 2 חבילות גליליות (או ביסקוטים)
דרך הכנה
  1. להמיס את השוקולד בסיר כפול או במיקרוגל
  2. להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר לתערובת תפוחה בהירה, להוסיף לשוקולד ולערבב.
  3. להקציף את הקצפת ולהוסיף בהדרגה את תערובת השוקולד תוך כדי הקצפה ואת הברנדי עד קבלת קרם אחיד.
  4. להוסיף לקפה מעט ברנדי וחצי כוס סוכר ולטבול את הגליליות או הביסקוטים.
  5. בתבנית קוטר 24 לסדר חצי מהגליליות בתחתית במעגל, לשטח מעל את הקרם ולמעלה לסדר בעיגול את שאר הגליליות.
  6. לשמור במקפיא ולהוציא כ- 10 דקות לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
נראה לי שהעוגה תצא בגובה סביר. 2 חבילות של גליליות יספיקו ואת יכולה גם להמיר אותן בביסקוטים....»»
1
שלום. יש לי תבנית 26, האם העוגה תצא נמוכה מדי? האם 2 חבילות גליליות יספיקו לתבנית?
האם צריך לצופף...»»

עוגת מוס וגליליות

By Published: מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 200 ג"ר שוקולד מריר 2 חלמונים 1 כוס סוכר 1 קצפת פרווה 1 כוס קפה שחור חזק מעט ברנדי 2 חבילות גלילי...... Directions:
להמיס את השוקולד בסיר כפול או במיקרוגל להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר לתערובת תפוחה בהירה, להוסיף לשוקולד ולערבב. להקציף את הקצפת ולהוסיף בהדרגה את תערובת השו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר