Pesto
תפריט
א', 20 ינו 2019, 09:54
110412 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרואסונים ב-3 דקות

   

מאת: navitc ::: צפיות: 7741   

קרואסונים ב-3 דקות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[4 מדרגים]
 
מרכיבים
  • מלוואח
  • ממרח שאוהבים: שוקולד, שוקולד לבן, ממרח חלבה וכדו'
  • לקרואסון מלוח - ניתן לשים פרורי גבינה צהובה
דרך הכנה
  1. מפשירים את המלוואח כ 5 דקות לפני ההכנה
  2. מורחים על כל עיגול מלוואח כל ממרח שאוהבים בצורת חישוק, כאשר במרכז המלוואח אין ממרח
  3. חותכים לשמונה משולשים
  4. מגלגלים לצורת קרואסון
  5. במילוי של גבינה צהובה - ניתן להבריש עם ביצה ולפזר שומשום
  6. אופים עד שמשחים בחום גבוה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
ראובן מ. (עורך)
תודה על הטיפ לילי
9
ציון 10
היום בערב הפתיעו אותי אורחים ולא היתה עוגה והרעיון של המתכון פשוט היה מאד מוצלח. וכמובן תודה לרעיון המוצלח ציפי כפר סבא
8
בקונדטוריות מורחים סירופ סוכר ישר כאשר עוגות שמרים למינהם יוצאות מן התנור.כדי שהעוגות יספגו קצת מן הסירופ...»»
6
בחנוית מורחים סוג של סירופ למעלה (אחרי האפיה), מישהו יודע מה?
5
ציון 10
יצא ממש טוב. הציל אותי כשאורחים הגיעו ללא הודעה!
4
נסו גם גבינה בולגרית,קשקבל ואפילו גבינה לבנה מתובלת- יוצא 10! ממליצה גם למרוח ביצה מעל כדי שיראה מקצועי
3
navitc (מקצוענ/ית)
תודה רבה לכם, מאז שהתחלתי להכין אותם - אני לא מפסיקה...
2
ציון 10
נשמע אחלה - פשוט אך גאוני, איך לא חשבתי על זה קודם... הולכת לנסות בקרוב.
1
ציון 10
מתכון מעולה וקל, תודה רבה
קרואסונים ב-3 דקות By , 2009-01-20T20:06:51+02:00 קרואסונים ב-3 דקות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - מלוואח ממרח שאוהבים: שוקולד, שוקולד לבן, ממרח חלבה וכדו' לקרואסון מלוח - ניתן לשים פרורי גבינה צהובה ... Instructions: מפשירים את המלוואח כ 5 דקות לפני ההכנה מורחים על כל עיגול מלוואח כל ממרח שאוהבים בצורת חישוק, כאשר במרכז המלוואח אין ממרח חותכים לשמונה משולשים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר