Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 01:54
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פיצות חצילים קטנות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8891   

פיצות חצילים קטנות
15 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
2 חצילים ארוכים
3 כפות שמן זית
½ כוס רוטב עגבניות או רוטב פיצה מוכן
1כוס גבינת מוצרלה מגוררת
אורגנו יבש, או תבלין פיצה
דרך הכנה
פורסים את החציל לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. עורכים אותן על תבנית אפיה גדולה, מרופדת בנייר אלומיניום ומורחים את הפרוסות בשמן. צולים במחבת לגריל כ- 5 דקות, עד שהחצילים משחימים. הופכים את החצילים, מורחים בשארית השמן וצולים גם בצד השני. מורחים כל עיגול ברוטב פיצה (או מתבלים רוטב עגבניות בשום ובתבלין פיצה).
אפשר גם לטפטף על כל עיגול כמה טיפות של שמן זית מתובל בשום או בעשבי תיבול. זורים על כל פרוסה גבינת מוצרלה מגוררת ומחזירים אל מתחת לגריל למשך כ- 3 דקות, עד שהגבינה נמסה. מורידים מהתבנית בעזרת מרית מתכת ועורכים על הצלחות. זורים תבלין פיצה ומגישים מיד.
במקום גבינת מוצרלה, אפשר להניח במרכז כל עיגול פרוסת גבינת כבשים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
חצילים לא צריך להרוג בטיגון כי ניתן לאכול אותם גם טריים, הצלייה בגריל מספקת.
1
באיזה רמה צריך לטגן את החצילים,האם ניתן לאכול את החציל לאחר הטיגון-בכזו רמה של טיגון?
פיצות חצילים קטנות By , 2005-03-29T05:32:47+02:00 פיצות חצילים קטנות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 15 Tags: none Ingredients: - 2 חצילים ארוכים3 כפות שמן זית½ כוס רוטב עגבניות או רוטב פיצה מוכן1כוס גבינת מוצרלה מגוררתאורגנו יבש, או תבלין פיצה ... Instructions: פורסים את החציל לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ. עורכים אותן על תבנית אפיה גדולה, מרופדת בנייר אלומיניום ומורחים את הפרוסות בשמן. צולים במחבת לגריל כ- 5 דקות, עד שהחצילים משחימים. הופכים את החצילים, מורחים בשאר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר