Pesto
תפריט
ג', 30 מאי 2017, 01:53
110383 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בטטה ותפוח אדמה בשמן זית ורוזמרין

תוספות    

מאת: רגבקוק ::: צפיות: 7071   

בטטה ותפוח אדמה בשמן זית ורוזמרין
4 מנות
אפיה
דל קלוריות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • שני תפוחי אדמה גדולים מקולפים
  • שתי בטטות גדולות מקולפות
  • רוזמרין טרי שלושה גבעולים
  • שום כתוש כף
  • שמן זית רבע כוס
  • מלח גס
  • פלפל לבן
  • פפריקה מתוקה
דרך הכנה
  1. פורסים את התפוחי אדמה והבטטות לפרוסות בעובי כס"מ
  2. מניחים את הפרוסות אחת מעל השניה בסדר רץ בתבנית אפייה
  3. מעל מפזרים שום כתוש, פפריקה, מלח גס, רוזמרין, פלפל לבן (ניתן להשתמש בכל תבלין שחשקה נפשכם).
  4. שופכים את שמן הזית מעל הפרוסות
  5. מכניסים לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות
  6. אופים כחצי שעה עד להתרככות הירקות ומגישים .
  7. ניתן לשנות ירקות לפי החשק והטעם.
הערות

הכמות במתכון זה היא לארבע מנות

מתאים להגשה עם אורז לבן ועוף בגריל או צלי בשר

בטטה ותפוח אדמה בשמן זית ורוזמרין

By Published: תוספות מאת רגבקוק 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: שני תפוחי אדמה גדולים מקולפים שתי בטטות גדולות מקולפות רוזמרין טרי שלושה גבעולים שום כתוש כף שמן זית רבע כוס מלח גס...... Directions:
פורסים את התפוחי אדמה והבטטות לפרוסות בעובי כס"מ מניחים את הפרוסות אחת מעל השניה בסדר רץ בתבנית אפייה מעל מפזרים שום כתוש, פפריקה, מלח גס, רו...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר