Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 10:32
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות גרנולה

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 9377   

עוגיות גרנולה
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 1/3 כוס שמן
  • 50 ג"ר מרגרינה או 1/3 כוס שמן נוסף
  • 1/2 1 כוסות סוכר חום
  • 1/2 כוס מים
  • תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • מעט קינמון לפי הטעם
  •  1 כוס קמח מלא
  • 3 כוסות קוואקר
  • 1 כוס אגוזים קצוצים
  • 1/2 כוס קוקוס
  • 1/3 כוס שומשום
  • 100 ג"ר פצפוצי שוקולד
  • אפשר להוסיף צימוקים ושאר פירות יבשים חתוכים
דרך הכנה
  1. לערבב מרגרינה, שמן, סוכר, וניל וביצים ומים
  2. להוסיף את החומרים היבשים בהדרגה
  3. לשים נייר אפיה על תבנית ועם 2 כפות ליצור צורת עוגיות עגולות במרווחים
  4. לאפות כ-15 ד"ק ב 180 מעלות או עד שמזהיב

 

הערות

לשמור בצנצנת סגורה לאחר שמתקרר שלא יתפוס לחות

אפשר להחליף את הקוואר בגרנולה אמיתית ויוצא יותר פריך

עוגיות גרנולה

By Published: מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1/3 כוס שמן 50 ג"ר מרגרינה או 1/3 כוס שמן נוסף 1/2 1 כוסות סוכר חום 1/2 כוס מים תמצית וניל 2 ביצים ...... Directions:
לערבב מרגרינה, שמן, סוכר, וניל וביצים ומים להוסיף את החומרים היבשים בהדרגה לשים נייר אפיה על תבנית ועם 2 כפות ליצור צורת עוגיות עגולות במרווחים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
  • עוגיות שבלול וניל שוקולד [אבי מ.] - עוגיות פריכות מבצק וניל ושוקולד.
  • בבקה קינמון [אבי מ.] - עוגת שמרים במלית קקאו וקינמון.
  • קיש פטריות ובצל [אבי מ.] - קיש פטריות ובצל ללא תחתית בצק, כמנה בפני עצמה או כתוספת למנה עיקרית.חלבי.
  • חומוס גזעי עם רוטב בצל או פטריות [ראובן מ.] - אין כמו להכין חומוס בבית, ביחוד אם הוא מציג מרקם וטעם של אותו חומוס שאכלנו "שם"...כמה סודות נחשפים, עם טיפים להכנה של חומוס משובח, הדורש רק טעם אישי נכון לשם תוצאה מעולה. בונוס: רוטב חם מלמעלה גורף התפעלות
  • תגובות כלליות [ראובן מ.] - לא ממש מתכון, אלא מקום לשיגור תגובות ובקשות כלליות
  • מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס [אבי מ.] - מאפינס שוקולד ושוקולד צ'יפס
  • עוגת גזר [אבי מ.] - מתכון עוגת גזר מצוינת של sjarjar, עוגה קלת הכנה שניתנת לציפוי בקצפת או ציפוי גבינה.