Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:04
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת פירורים

עוגת גבינה משגעת    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 6136   

עוגת פירורים
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה
 
מרכיבים

לבצק:

  • 1 מרגרינה מחמאה
  • 1 סוכר וניל
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 חלמונים
  • 1/2 2-2 כוסות קמח תופח

למילוי:

  • 1 מרגרינה מחמאה
  • 2 ביצים
  • 2/3 כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 3 שמנת חמוצה
דרך הכנה
  1. ללוש את כל חומרי הבצק ולתת לנוח מעט
  2. לקחת 2/3 מהבצק ולרדד בתבנית. את ה1/3 הנותר לרדד ולשים על נייר אפיה בתבנית התנור
  3. לאפות את 2 חלקי הבצק יחד בחום 180 מעלות כחצי שעה עד שמשחים היטב
  4. להכין את המילוי- להקציף את המרגרינה עם הסוכר והוניל היטב למעין קצף
  5. להוסיף את הביצים ולהמשיך בהקצפה ולבסוף את השמנת ולהקציף לתערובת אחידה
  6. כשתחתית העוגה בתבנית מוכנה לשפוך כל עוד היא חמה את המילוי ואת ה 1/3 לפורר מלמעלה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
אכן זה בריא יותר אבל אני לא יודעת אם במילוי החמאה תתן קצף טוב כמו המחמאה
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
הכנתי את העוגה פעמים רבות ועוד עוגות עם ביצים ללא אפיה וב"ה היה טעים ולא מזיק. לשיקולך האישי.
3
מה עם סלמונלה וכל העניין הזה ...שוקלת אם להכין תעוגה.......אני הולכת להאכיל בה את כל המשפחה ?????!!!
1
ביצים לא מבושלות/אפויות גורמות לפעמים לריח לא נעים במאכל. אם לא מוסיפים את הביצים במילוי משתנה המרקם?

עוגת פירורים

By Published: עוגת גבינה משגעת מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: לבצק: 1 מרגרינה מחמאה 1 סוכר וניל 1/2 כוס סוכר 2 חלמונים 1/2 2-2 כוסות קמח תופח למילוי: ...... Directions:
ללוש את כל חומרי הבצק ולתת לנוח מעט לקחת 2/3 מהבצק ולרדד בתבנית. את ה1/3 הנותר לרדד ולשים על נייר אפיה בתבנית התנור לאפות את 2 חלקי הבצק יחד בחום 180 מעלות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר