Pesto
תפריט
ד', 23 אוג 2017, 05:35
110386 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת ביסקוויטים

   

מאת: אורן בר ::: צפיות: 9330   

עוגת ביסקוויטים
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה
ציון גולשים: 9.3
[4 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שמנת חמוצה
  • 2 כפות סוכר
  • 1/2 1 חבילות ביסקוויטים
  • שוקולד מריר לקישוט
דרך הכנה
  1. להקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג
  2. לערבב בנפרד את השמנת החמוצה עם הסוכר וללטף לתוך הקצפת
  3. לסדר בתבנית סטנדרטית-ביסקווטים ומעל את התערובת ב-3 שכבות
  4. לגרד מעל שוקולד מריר
  5. לשמור כמה שעות במקרר לפני ההגשה. הביסקוויטים סופגים נוזלים מהמילוי ומתרככים.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
10
אפשר גבינה במקום שמנת
9
ראובן מ. (עורך)
ציון 10
מסכים בהחלט :) מעדן נפלא!
8
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 10
אני גם טובל כל בסקויט לחצי שנייה בקפה נמס, ואז הם בכלל נימוכים ונהדרים. אפשר עם פתי בר שוקו או וניל -...»»
7
ציון 7
לדעתי צריך להוסיף כוס חלב לאינסטד והשמנת אני הוספתי וזה יצא יותר טוב
6
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
אסתר המלית מרטיבה היטב את הביסקוויטים לאחר כמה שעות במקרר ואין צורך לטבול
5
רצוי ליטבול את הביסקוויטים לפני, בחלב ומעט וניל
3
ציון 10
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
העוגה מתאימה לתבנית סטנדרטית (אני משתמשת בחד פעמי). אין צורך להרטיב את הביסקוויטים, לאחר שהות...»»
1
אורן שלום,
לאיזו תבנית מתאימה העוגה? והאם צריך להרטיב את הביסקוויטים לפני שמסדרים אותם בתבנית?

עוגת ביסקוויטים

By Published: מאת אורן בר 4.65 כוכבים מתוך 5 4 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 שמנת מתוקה 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 2 שמנת חמוצה 2 כפות סוכר 1/2 1 חבילות ביסקוויטים שוקולד מריר לקישוט ...... Directions:
להקציף את השמנת מתוקה עם הפודינג לערבב בנפרד את השמנת החמוצה עם הסוכר וללטף לתוך הקצפת לסדר בתבנית סטנדרטית-ביסקווטים ומעל את התערובת ב-3 שכבות ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר