Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 01:53
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לחמניות גבינה מהירות

תמיד קוטפות מחמאות    

מאת: אורזיגל ::: צפיות: 9893   

לחמניות גבינה מהירות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» לחם ולחמניות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 100 גרם חמאה מרוככת - 1 חבילה
  • 1 גביע קוטג' 5%
  • 1 גביע שמנת חמוצה קלה 9% של תנובה (או 15%)
  • 100 גרם בולגרית מפוררת (עדיף של גד, באריזת ואקום)
  • 100 גרם קשקבל מגורר
  • 1 חבילה קטנה של קמח תופח מאליו (350 גרם)
דרך הכנה
  1. לחמם את התנור על 180 מעלות.
  2. לרפד תבנית אפיה בנייר אפיה.
  3. לערבב את כל המרכיבים בקערה.
  4. ליצור כ-18-20 כדורים ולהניחם בתבנית.
  5. לאפות באמצע התנור, כ-20 דקות, תלוי בתנור. הלחמניות אמורות להיות זהובות+.
הערות

הכי כדאי לאכול אותן טריות וחמימות.

יכולות להחזיק יומיים על השיש במטבח.

ניתן לחמם בטוסטר וגם במיקרו. חימום קל.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
4
ממש לא.
מתכון שאני הגיתי, לאחר ניסויים רבים של שילובים שונים של גבינות.
3
הלחמניות נקראות "בואיקוס"
2
המתכון ללא ביצים.
1
מה עם ביצים?
לחמניות גבינה מהירות By , 2008-11-13T22:53:03+02:00 לחמניות גבינה מהירות תמיד קוטפות מחמאות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 100 גרם חמאה מרוככת - 1 חבילה 1 גביע קוטג' 5% 1 גביע שמנת חמוצה קלה 9% של תנובה (או 15%) 100 גרם בולגרית מפוררת (עדיף של גד, באריזת ואקום) ... Instructions: לחמם את התנור על 180 מעלות. לרפד תבנית אפיה בנייר אפיה. לערבב את כל המרכיבים בקערה. ליצור כ-18-20 כדורים ולהניחם בתבנית. לאפות...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר