Pesto
תפריט
ד', 22 נוב 2017, 07:13
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בטטות ביין

תוספת מיוחדת    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4633   

בטטות ביין
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 5 בטטות גדולות מקולפות וחתוכות לקוביות
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות או טבעות
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס יין אדום עדיף מתוק
  • 1/3 כוס שמן עדיף זית
  • מלח ופלפל שחור לתיבול
דרך הכנה
  1. בתבנית שמים את הבטטות והבצל
  2. בכוס מערבבים את שאר המרכיבים, יוצקים על הבטטות ומערבבים לפיזור בצורה אחידה
  3. אופים כ-3/4 שעה בחום 200-250 מעלות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
רגבקוק (מקצוענ/ית)
נשמע טעים, אנסה היום ואכתוב חוות דעת
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
תודה ראובן.
1
ראובן מ. (עורך)
כל מתכון שלך - תענוג!
אם יש תמונות, עוד יותר טוב :)

בטטות ביין

By Published: תוספת מיוחדת מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 5 בטטות גדולות מקולפות וחתוכות לקוביות 1 בצל גדול חתוך לרצועות או טבעות 5 שיני שום כתושות 1/2 כוס יין אדום עדיף מתוק 1/3 כוס שמן ע...... Directions:
בתבנית שמים את הבטטות והבצל בכוס מערבבים את שאר המרכיבים, יוצקים על הבטטות ומערבבים לפיזור בצורה אחידה אופים כ-3/4 שעה בחום 200-250 מעלות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר