Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 01:54
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בטטות ביין

תוספת מיוחדת    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 5004   

בטטות ביין
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 5 בטטות גדולות מקולפות וחתוכות לקוביות
  • 1 בצל גדול חתוך לרצועות או טבעות
  • 5 שיני שום כתושות
  • 1/2 כוס יין אדום עדיף מתוק
  • 1/3 כוס שמן עדיף זית
  • מלח ופלפל שחור לתיבול
דרך הכנה
  1. בתבנית שמים את הבטטות והבצל
  2. בכוס מערבבים את שאר המרכיבים, יוצקים על הבטטות ומערבבים לפיזור בצורה אחידה
  3. אופים כ-3/4 שעה בחום 200-250 מעלות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
רגבקוק (מקצוענ/ית)
נשמע טעים, אנסה היום ואכתוב חוות דעת
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
תודה ראובן.
1
ראובן מ. (עורך)
כל מתכון שלך - תענוג!
אם יש תמונות, עוד יותר טוב :)
בטטות ביין By , 2008-11-12T20:35:54+02:00 בטטות ביין תוספת מיוחדת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 5 בטטות גדולות מקולפות וחתוכות לקוביות 1 בצל גדול חתוך לרצועות או טבעות 5 שיני שום כתושות 1/2 כוס יין אדום עדיף מתוק 1/3 כוס שמן ע... Instructions: בתבנית שמים את הבטטות והבצל בכוס מערבבים את שאר המרכיבים, יוצקים על הבטטות ומערבבים לפיזור בצורה אחידה אופים כ-3/4 שעה בחום 200-250 מעלות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר