Pesto
תפריט
ג', 18 דצמ 2018, 20:36
110409 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלמון בחרדל

פילה /פרוסות סלמון בחרדל עם ירקות ורוזמרין    

מאת: liatushe ::: צפיות: 7965   

סלמון בחרדל
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • פילה/פרוסות דג סלמון
  • ממרח חרדל
  • עגבניות חתוכות לפרוסות
  • גזר פרוס דק
  • בצל חתוך לעיגולים
  • שום כתוש/פרוס
  • מלח ,פלפל, פפריקה
  • שמן זית
  • לימון
  • 3,4 ענפיי רוזמרין
  • יין לבן- בגדר המלצה
דרך הכנה
  1. מניחים את הסלמון עם העור כלפיי מטה בתבנית
  2. מושחים את הדג בשכבה עדינה של חרדל
  3. מפזרים את הירקות על הדג בצורה מסודרת
  4. בקערית מערבבים: שמן זית+לימון+ תבלינים ושום כתוש
  5. יוצקים על הדג את הקערית מכוסה בחרדל וירקות
  6. מניחים את עליי הרוזמרין
  7. מכסים בנייר אפיה+אלומיניום
  8. מכניסים לתנור בחום של 150-180' למשך 20 דקות מכוסה ול10 דקות נוספות גלוי בתנור.
הערות

1)ניתן להשרות את הדג לילה לפניי בחרדל+ המשרה.

2)להיזהר שהסלומון לא יתייבש

מתכון מאוד טעים שבעלי המציא וזהו המאכל דג היחיד הנגמר עד תום כל שבת!

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
אני מוסיפה לתערובת התיבול גם קצת סויה. מתכון נהדר ותמיד קוצר מחמאות. תודה
1
האם ניתן להשתמש בחרדל דיז'ון גרגרים?
סלמון בחרדל By , 2008-10-27T02:25:23+02:00 סלמון בחרדל פילה /פרוסות סלמון בחרדל עם ירקות ורוזמרין Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - פילה/פרוסות דג סלמון ממרח חרדל עגבניות חתוכות לפרוסות גזר פרוס דק בצל חתוך לעיגולים שום כתוש/פרוס ... Instructions: מניחים את הסלמון עם העור כלפיי מטה בתבנית מושחים את הדג בשכבה עדינה של חרדל מפזרים את הירקות על הדג בצורה מסודרת בקערית מערבבים: שמן זית+לימו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר