Pesto
תפריט
ג', 28 מרץ 2017, 18:49
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

Pissaladiere טארט בצל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8001   

Pissaladiere טארט בצל
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עיקריות» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
לבצק:
1כפית שמרים יבשים
3/4 כוס מים פושרים
1/2 2 כוסות קמח
1 כפית סוכר
1 כפית מלח
למלית:
1/2 כוס שמן זית
1 קג' בצל יבש קלוף ופרוס דק
3 שיני שום
1 כפית טימין טרי קצוץ
8 פילטים אנשובי
1 כוס זיתים שחורים
דרך הכנה
  1. מערבבים את השמרים עם המים וממיסים, מניחים לתסיסה של 5 דקות.
  2. מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים, יוצרים גומה בקמח ומסיפים את השמרים, מערבבים ומוסיפים את המלח, לשים לבצק אחיד וחלק.
  3. מוציאים למשטח מקומח ולשים עוד 5 דקות, מכסים ומניחים לתפיחה לנפח כפול.
  4. מחממים כף שמן במחבת מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את השום והטימין ומטגנים בערבוב עוד מספר דקות עד להזהבה קלה, מסירים מהאש.
  5. מחממים את התנור לחום גבוה.
  6. טופחים על הבצק ומחזירים לגודלו המקורי, משטחים ומרדדים לעיגול בגודל 25 ס"מ, משאירים שוליים גבוהים מעט ומניחים בתבנית אפיה.
  7. מכניסים לאפיה של 15 דקות ומוציאים.
  8. משטחים את תערובת המילוי על הבצק בצורה אחידה, מפזרים את נתחי האנשובי ומפזרים מעל את הזיתים השחורים, מזלפים מעל את יתרת שמן הזית ומכניסים לתנור להמשך אפיה עד להשחמה יפה.
  9. מוציאים ומגישים חם או קר.
הערות
  • ניתן לאפות את הפאי גם בתבנית מרובעת.

Pissaladiere טארט בצל

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: לבצק: 1כפית שמרים יבשים3/4 כוס מים פושרים1/2 2 כוסות קמח1 כפית סוכר1 כפית מלחלמלית:1/2 כוס שמן זית1 קג' בצל יבש קלוף ו...... Directions:
מערבבים את השמרים עם המים וממיסים, מניחים לתסיסה של 5 דקות. מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים, יוצרים גומה בקמח ומסיפים את השמרים, מערבבים ומוסיפים את המלח, לשים לבצק אחי...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר