Pesto
תפריט
ב', 27 פבר 2017, 22:19
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה קישואים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4863   

מאפה קישואים
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עיקריות» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
5 קישואים בינוניים
שמן לטיגון
2 גביעי שמנת חמוצה
50 גר' חמאה רכה
2 כפות גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל
2 חלמונים טרופים
2 כפות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס פרורי לחם
30 גר' חמאה מומסת
1/3 כוס גבינת פרמזן
דרך הכנה
  1. פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מטגנים קלות בשמן, לא יתר על המידה, מוצאים ומניחים בתבנית חסינת אש.
  2. בסיר קטן מערבבים את השמנת החמוצה, 2 כפות הגבינה והחמאה מחממים על להבה נמוכה עד להמסת הגבינה תוך כדי בחישה, מסירים מהאש ומצננים מעט.
  3. מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם, מוסיפים את החלמונים ובוחשים.
  4. יוצקים את התערובת על הקישואים בתבנית, מערבבים את פירורי הלחם עם החמאה הנותרת, מפזרים מעל, מפזרים גם את הגבינה הנותרת.
  5. אופים מיד או מאחסנים במקרר למשך לילה ואופים למחרת.
  6. לאפיה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל-30 דקות או עד שהמאפה משחים מעט.

מאפה קישואים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 5 קישואים בינונייםשמן לטיגון2 גביעי שמנת חמוצה50 גר' חמאה רכה2 כפות גבינת פרמזן מגורדתמלח ופלפל2 חלמונים טרופים2 כפות בצל ירוק קצוץ1/2 כוס פרורי לחם30 גר' חמאה מומס...... Directions:
פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מטגנים קלות בשמן, לא יתר על המידה, מוצאים ומניחים בתבנית חסינת אש. בסיר קטן מערבבים את השמנת החמוצה, 2 כפות הגבינה והחמאה מחממים על להבה נ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר