Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:18
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילה דג סול בציפוי פריך

כמה פשוט ככה נפלא    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 21781   

פילה דג סול בציפוי פריך
8 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים

פילה דג סול - כמספר הסועדים (באריזה אחת יש 7 או 8 יחידות)

לבלילה:
4 ביצים
2 כפיות חרדל טוב

קמח רגיל לקימוח

לציפוי:
לשקית פירורי לחם להוסיף: - להכין כמות מראש ולשמור את שאר
2 כפיות מלח - מחוקות
1 כפית פפריקה מתוקה - גדושה
1 כפית פלפל שחור - מחוקה
2 כפיות שום גבישי - גדושות
1 שקית שומשום

דרך הכנה
  1. להכין בלילת ביצים + 2 כפיות חרדל
  2. לשקית פירורי לחם להוסיף התבלינים הבאים:
    מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, שום גבישי, שומשום.
  3. לקמח את הדג ולנער.
  4. לטבול הדג בביצה עם החרדל.
  5. לצפות הדג בפירורי הלחם ולטגן במחבת עם שמן חם
    כ- 2 דקות מכל צד.
  6. להגיש עם רבעי לימון.

    פשוט ונפלא  
    מקור : עצמי
הערות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
tommf (מקצוענ/ית)
עינת ופלאי שלום רב. למרות שאני בטוח שדגים מרוקאים עם סול זה טעים, ממליץ לנסות עם נסיכת הנילוס (או לוקוס)...»»
2
אני מבשלת דג סול ברוטב חריף,כ"דג מרוקאי".
1
אשמח לקבל מתכונים נוספים לדג סול ללא טיגון. האם ניתן לבשל אותם? להכין מהם מתכון של דגים חריפים וכו'...?
פילה דג סול בציפוי פריך By , 2008-07-01T02:11:12+03:00 פילה דג סול בציפוי פריך כמה פשוט ככה נפלא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - פילה דג סול - כמספר הסועדים (באריזה אחת יש 7 או 8 יחידות) לבלילה: 4 ביצים 2 כפיות חרדל טוב קמח רגיל לקימוח ... Instructions: להכין בלילת ביצים + 2 כפיות חרדל לשקית פירורי לחם להוסיף התבלינים הבאים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, שום גבישי, שומשום. לקמח את הדג ולנער. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר