Pesto
תפריט
ו', 21 יול 2017, 23:34
110385 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש גבינת פטה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8019   

קיש גבינת פטה
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עיקריות» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 8
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לבצק:
1/4 1 כוסות קמח
90 גר' חמאה או מרגרינה קרה
1/4 כוס חלב

למלית:

250 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות
1/4 כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים
1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים פרוסים
3 ביצים טרופות
1/3 כוס חלב
1/3 כוס שמנת חמוצה
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק פירורי, אוספים לכדור ועוטפים בניילון, מניחים במקרר לחצי שעה.
  2. מרדדים את הבצק על משטח מקומח ומניחים בתבנית קיש 22 תחתית ודפנות, מכניסים למקרר לחצי שעה.
  3. מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  4. מפזרים את גבינת הפטה על תחתית הבצק, מפזרים מעל את הזיתים הפרוסים והבזיליקום הקצוץ.
  5. מערבבים את הביצים, החלב והשמנת בקערה ויוצקים מעל.
  6. מכניסים לאפיה של 15 דקות, מורידים לחום 180 מעלות וממשיכים באפיה של עוד 25 דקות או עד להתייצבות המלית.
  7. מוציאים ומצננים מעט לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
מאין הגיעה המליחות? לעתים ניתן לנטרל את תחושת המליחות עם מעט חומץ בלסמי.
1
ציון 8
יצא מאוד טעים אבל מאוד מלוח. איך להתמודד עם זה?

קיש גבינת פטה

By Published: מאת אבי מ. 4 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: לבצק: 1/4 1 כוסות קמח90 גר' חמאה או מרגרינה קרה1/4 כוס חלבלמלית:250 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות1/4 כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים1/2 כו...... Directions:
מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק פירורי, אוספים לכדור ועוטפים בניילון, מניחים במקרר לחצי שעה. מרדדים את הבצק על משטח מקומח ומניחים בתבנית קיש 22 תחתית ודפנות, מכניסים למקרר לחצי שעה....
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר