Pesto
תפריט
א', 18 נוב 2018, 15:17
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת מייפל ואגוזי פקאן

נפלאה    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 9756   

עוגת מייפל ואגוזי פקאן
16 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3 ביצים שלמות
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 1 גביע שמנת חמוצה 
  • 1/4 1 כוסות קמח תופח 
  • 1/4 1 כוסות סוכר 
  • 1/2 כוס שמן
  • סירופ מייפל

לזרייה:

  • אבקת קינמון
  • אגוזי פקאן קצוציים



דרך הכנה
  1. לערבב את כל החומרים בהתאם לרשימת המרכיבים.
  2. ליצוק המסה לתבנית משומנת, לפזר מעל הקינמון ואגוזי הפקאן הקצוצים .
  3. לאפות 30 דקות בתנור מחומם לחום של 180 מעלות - לנעוץ קיסם ולבדוק שיצא יבש (אני, חנהל'ה,  אפיתי העוגה כ- 50 דקות בפונקציית תנור האפייה בטורבו-גל).
  4. מייד עם הוצאת העוגה מהתכנות ליצוק בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג.

הערות

המסה מתאימה לשתי תבניות אינגליש-קייק או
לתבנית עגולה חד-פעמית ... העוגה לא יוצאת גבוהה אך זה יתרון עקב רמת המתיקות הגבוהה.
לשמור, אם נשאר, במקרר. 
המתכון הועלה לרשת ע"י איילת בן-ארי

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
מיץ תפוזים
8
האם יש תחליף לשמנת חמוצה, בכדי שהעוגה לא תהיה חלבית?
7
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
illy, you can use what anything that you wish... almonts sound good... and re maple surup it's about 1 glass (240 gram)
6
hanale' i want to know how much maple syrup i need to put! thank u
and can i use walnuts or almont instead the pecan?
4
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
כפי שכתוב, סליחה אם זה לא ברור מספיק, את סירופ המייפל יוצקים מייד עם הוצאת העוגה
מהתנור.
3
האם מערבבים מייפל עם שאר החומרים? ואם כן מה הכמות? או שהוא לא נכנס לרשימת המרכיבים ורק נזלף אחרי האפיה?
2
ציון 10
עוגה ממש נהדרת ממליצה מאוד אופה אותה כל שבוע ציון 10
1
ציון 10
מי שלא מכין את העוגה מפספס
עוגה שהכנתי עשרות פעמים ותמיד נחלה הצלחה
בברכה טובה
עוגת מייפל ואגוזי פקאן By , 2008-06-23T20:44:42+03:00 עוגת מייפל ואגוזי פקאן נפלאה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 16 Tags: none Ingredients: - 3 ביצים שלמות 3 שקיות סוכר וניל 1 גביע שמנת חמוצה  1/4 1 כוסות קמח תופח  1/4 1 כוסות סוכר  ... Instructions: לערבב את כל החומרים בהתאם לרשימת המרכיבים. ליצוק המסה לתבנית משומנת, לפזר מעל הקינמון ואגוזי הפקאן הקצוצים . לאפות 30 דקות בתנור מחומם לחום של 180 מעלות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר