Pesto
תפריט
ש', 29 אפר 2017, 16:30
110380 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטריות בשומשום

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 17994   

פטריות בשומשום
6 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1 סלסלת פטריות שמפיניון
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק
2 שיני שום
4 כפות שמן זית טוב
מלח, פלפל, רבע כוס שומשום
דרך הכנה
מנגבים היטב את הפטריות, חותכים כל פטרייה לאורכה לארבע פרוסות עבות.

מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים דקה או שתיים רק עד ריכוך הבצל, ללא השחמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהפטריות מזהיבות. מתבלים במלח ופלפל. מעבירים לצלחת.

במחבת נפרדת, יבשה, ללא שמן, משחימים את השומשום כמה שניות בלבד תוך ערבוב מתמיד והשגחה, שלא ייחרך.

מפזרים את השומשום על הפטריות, ומגישים.
הערות
אפשר להשתמש בפטריות המטוגנות למילוי קלתיות של בצק עלים (קונים קפוא ואופים לפי ההוראות שעל האריזה).
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
1
ציון 10
הוספתי כפית אבקת מרק פטריות ופטרוזיליה קצוצה.מעדן.מומלץ להכין כמות כפולה,כי הפטריות מאבדות מנפחן.

פטריות בשומשום

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1 סלסלת פטריות שמפיניון2 בצלים בינוניים, קצוצים דק2 שיני שום4 כפות שמן זית טובמלח, פלפל, רבע כוס שומשום ...... Directions:
מנגבים היטב את הפטריות, חותכים כל פטרייה לאורכה לארבע פרוסות עבות.מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים דקה או שתיים רק עד ריכוך הבצל, ללא השחמה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שה...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר