Pesto
תפריט
ד', 29 מרץ 2017, 22:07
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת ירקות יוונית

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6096   

פשטידת ירקות יוונית
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
125 גר' שעועית ירוקה
4 קישואים בינוניים
125 גר' עלי תרד שטופים וקצוצים
125 גר' גבינת פטה מפוררת
125 גר' גבינת פרמזן מגורדת
2 כפות פטרוזילה טריה קצוצה דק
2 כפות שמיר טרי קצוץ דק
1 כף עלי נענע קצוצים דק
3 כפות פירורי לחם
2 ביצים מס' 2 טרופות היטב
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן זית
דרך הכנה
חותכים את השעועית והקישואים לקוביות, מבשלים במים רותחים כ-5 דקות, מסננים ומקצצים דק, מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומערבבים, מוסיפים את הגבינות ואת הביצים ומערבבים היטב.

יוצקים לתבנית פאי/מחבת כבדה עם ידית מתכת משומנת בשמן הזית ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני 35-ל דקות או עד שמלית מזהיבה ויציבה.

מגישים חם או קר.

פשטידת ירקות יוונית

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 125 גר' שעועית ירוקה 4 קישואים בינוניים 125 גר' עלי תרד שטופים וקצוצים 125 גר' גבינת פטה מפוררת 125 גר' גבינת פרמזן מגורדת 2 כפות פטרוזילה טריה קצוצה דק 2 כפ...... Directions:
חותכים את השעועית והקישואים לקוביות, מבשלים במים רותחים כ-5 דקות, מסננים ומקצצים דק, מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים ומערבבים, מוסיפים את הגבינות ואת הביצים ומערבבים היטב. ...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר