Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 04:28
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שוקולד ציפס וטחינה

קוקיס בטעם מיוחד, נימוחות    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 4815   

* צילום התוצאה, כולל צילום מההכנה ובתנור
עוגיות שוקולד ציפס וטחינה
30 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות אישיות
 
מרכיבים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • חבילת חמאה (200 גר')
  • חצי כוס אגוזים מרוסקים
  • כוס שוקולד צי'פס
  • 2 כפות מיץ לימון טבעי
  • כף ליקר/ברנדי לטעמך
  • רבע כוס סוכר חום
  • 1 כוס סוכר (בהחלט אפשר פחות)
  • 1 ביצה
  • 1/4 כוס טחינה גולמית
דרך הכנה
  1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהכניס למיקסר עם להב גיטרה
  2.   להוסיף את הסוכר החום והלבן ולערבב באיטיות עד לקבלת מירקם אחיד, אך לא יותר מדי.
  3. להוסיף את הטחינה
  4. בינתיים לנפות את הקמח עם הסודה לשתיה
  5. להוסיף את הביצה למיקסר ולערבל כדקה
  6. להוסיף את הליקר/ברנדי ומיץ הלימון
  7. להוסיף את האגוזים הטחונים ופתיתי השוקולד ולערבב הכל כדקה
  8. להעביר לקערה ולהכניס למקרר לחצי שעה

אפיה

  1. בעזרת שתי כפיות לקרוץ מהתערובת ולהניח על מגש אפיה עם נייר אפיה במרווחים (זה מתרחב) ובגודל אחיד ככל האפשר
    ראו תמוניות למעלה, לפני ואחרי הכנסה לתנור.
  2. להכניס לתנור שחומם מראש ל-190-200 מעלות
  3. לאפות כ-12 דקות עד שהשוליים של כל עוגיה משחימות קל ולהוציא מיד, לא לחשוש שזה לא "עשוי". להניח בחוץ כמה דקות (הן שבירות בהתחלה)  ולאחר מכן להעביר לצינון על רשת.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
השמנת הוסרה. אם התערובת סמיכה מדי, מעט שמנת או חלב יעזרו.
1
אין שמנת במרכיבים אז כמה להכניס?

עוגיות שוקולד ציפס וטחינה

By Published: קוקיס בטעם מיוחד, נימוחות מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 2 כוסות קמח 1 כפית סודה לשתיה חבילת חמאה (200 גר') חצי כוס אגוזים מרוסקים כוס שוקולד צי'פס 2 כפות מיץ לימון טבע...... Directions:
לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולהכניס למיקסר עם להב גיטרה   להוסיף את הסוכר החום והלבן ולערבב באיטיות עד לקבלת מירקם אחיד, אך לא יותר מדי. להוסיף את הטח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר