Pesto
תפריט
ה', 13 דצמ 2018, 07:09
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי חצילים פלפלים וגבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8712   

פאי חצילים פלפלים וגבינה
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
חומרים לבצק:
2 כוסות קמח
150 גר' חמאה
1 ביצה

למילוי:
250 גר' גבינה בולגרית
2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 פלפלים אדומים
שמן לטיגון
דרך הכנה

מערבבים חמאה, קמח וביצה, לשים עד קבלת בצק אחיד ורך, משטחים בתבנית פאי ואופים בחום בינוני 180 מעלות כ-10 דקות.

קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים ומוציאים את הגרעינים.

מטגנים במחבת עם מעט שמן את פרוסות החצילים.

מפזרים 2/3 מהגבינה על הבצק ומהדקים. מניחים לסירוגין פרוסות חצילים ופלפלים ומפוררים מעל את שאריות הגבינה הבולגרית.

אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ-25 דקות.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
אפשר לתבל לפי הטעם בין השכבות (לא יותר מדי). השכבות הן: גבינה מפוררת/מהודקת, עליה מונחים (שטוח) פרוסות...»»
4
האם אין צורך בתיבול נוסף (פלפל לבן)
ובאיזה אופן לסדר את החצילים והפלפלים האם בשכבות?
2
ראובן מ. (עורך)
שלח אלינו את התמונה, ונעלה אות בשמחה
admin@pesto.co.il
1
ציון 10
יצא פשוט מ-ש-ג-ע! לא הפסקתי "לגנוב" ביסים מהתבנית... אגב, יש לי גם תמונה של הפאי אם תרצה
פאי חצילים פלפלים וגבינה By , 2005-03-28T21:24:45+02:00 פאי חצילים פלפלים וגבינה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - חומרים לבצק:2 כוסות קמח150 גר' חמאה1 ביצהלמילוי:250 גר' גבינה בולגרית2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ2 פלפלים אדומ... Instructions: מערבבים חמאה, קמח וביצה, לשים עד קבלת בצק אחיד ורך, משטחים בתבנית פאי ואופים בחום בינוני 180 מעלות כ-10 דקות.קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים ומוציאים את הגרעינים.מטגנים במחבת עם מעט ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר