Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:02
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לבנה מעולה

   

מאת: לימורעמר ::: צפיות: 6866   

לבנה מעולה
הכנה וקירור
יום לפחות
קושי: קל הכנה
» מטבלים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 גביעי "שמנת של פעם"
  • 4 גביעי "גיל"
  • כפית מלח גס
דרך הכנה
  1. לערבב היטב את המצרכים.
  2. לרפד מסננת בנייר סופג (למשל:"סנו רב מגבת") ולשפוך את התערובת.
  3. להניח את המסננת בתוך קערה גדולה לנגירת נוזלים.
  4. לכסות בניילון נצמד ולהשאיר בחוץ ל-24 שעות, מדי מס' שעות אפשר לשפוך את הנוזלים.
  5. לאחר יממה ניתן להוציא את הלבנה בשלמותה, להעביר לכלי ולשמור במקרר.
  6. ניתן לגלגל לכדורים קטנים ולצפות בשומשום, זעתר, שום, פפריקה וכו' כיד הדמיון הטובה עליכם.
  7. בתיאבון !
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אורן בר (מקצוענ/ית)
ציון 10
בס"ד
אחלה מתכון, אני לא בדיאטה ומעדיפה לבנה שמנה...
3
היי
הלבנה הזו עתירת קלוריות. ניתן להכין לבנה מיוגורט טיבעי בעל 4% שומן לעבור את אותו תהליך. אני...»»
2
לבנה אמיתי עושים מיוגורט בלבד. צמצום הנוזלים מביא גם כך לעליית אחוזי השומן, כך שאם מתחילים מיוגורט של...»»
1
במקום 4 גביעי גיל אפשר לשים 4 גביעי יוגורט של תנובה יוצא מעולה!

לבנה מעולה

By Published: מאת לימורעמר 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 2 גביעי "שמנת של פעם" 4 גביעי "גיל" כפית מלח גס ...... Directions:
לערבב היטב את המצרכים. לרפד מסננת בנייר סופג (למשל:"סנו רב מגבת") ולשפוך את התערובת. להניח את המסננת בתוך קערה גדולה לנגירת נוזלים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר