Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 18:28
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידה גבינה לשבועות

פשטידה    

מאת: zadok74 ::: צפיות: 10436   

פשטידה גבינה לשבועות
אפיה
30 דקות ופחות
» פאי וטארט
 
מרכיבים
  • חצי חבילה גבינה בולגרית
  • 400 גר גבינה צהובה מגורדת
  • 2 אפייה
  • 2 קופסאות גרגירי תירס
  • 6 ביצים.
  • חבילה עירית קצוצה
  • פילפל שחור קצת.
דרך הכנה
  • לשים את כל המיצרכים בקערה פרט הביצים
  • לערבב טוב טוב ואז לטרוף את כל הביצים
  • לאחר מיכן לשפוך את הביצים לגבינה
  • לאפות בחום 160 מעלות
  • חבל לפספס מתכון מכל הלב ויוצא 10
  • בהצלחה לכולם.
  • משמנים תבנית 26 או פיירקס עגולה
  • אם לא הבנתם תאוטטו לתגובה ויחזור אליכם
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
12
מה משך האפייה?
11
zadok74 (במטבח)
קופסא גדולה של 400 גר
10
מה גודל הקופסא של התירס הקטנה או הגדולה?
9
zadok74 (במטבח)
מיכל שלום אפיה בשביל לחזק את הפשטידה
8
zadok74 (במטבח)
אם הנסיכות לא חייב להיות חם אפשרי גם קר אבל ככל שזה חם זה יותר טעים
7
zadok74 (במטבח)
מיכל שלום אפיה מחזק את העיסה אם את לא רוצה אפיה שימי קמח אוסם 2 וחצי כפות
6
zadok74 (במטבח)
אם הנסיכות חצי מכמות הגבינה תהיה בפנים וחצי לפזר מעל חמודה.
5
מיכלי פ (מקצוענ/ית)
למה הכווננה 2אפייה
4
zadok74 (במטבח)
אם הנסיכונת את יכולה חצי כמות גבינה צהובה אבל ככל שיש יותר הפשטידה יותר טעימה אפשר גם קר אבל יותר נעים להגיש חם
3
zadok74 (במטבח)
גלדום זה קופסא של בולגרית 16 אחוז או 5 אחוז
2
נשמע מעולה ,אשמח לדעת כמה זה חצי בולגרית?
פשטידה גבינה לשבועות By , 2008-05-14T15:46:47+03:00 פשטידה גבינה לשבועות פשטידה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - חצי חבילה גבינה בולגרית 400 גר גבינה צהובה מגורדת 2 אפייה 2 קופסאות גרגירי תירס 6 ביצים. חבילה עירית קצוצה ... Instructions: לשים את כל המיצרכים בקערה פרט הביצים לערבב טוב טוב ואז לטרוף את כל הביצים לאחר מיכן לשפוך את הביצים לגבינה לאפות...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר