Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 05:32
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק קישואים ופסטו

   

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 4863   

מרק קישואים ופסטו
6 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים

מצרכים למרק: 

  • 8 קישואים, חתוכים לרבעים
  • 1 כף חמאה
  • 1 בצל קלוף וקצוץ
  • 3 קוביות שום דורות
  • 1.5 ליטר מים או ציר ירקות
  • מלח ופלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט 



  • מצרכים לפסטו: 
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף צנוברים
  • 4 קוביות תערובת לבישול איטלקי דורות
  • 1 כף גבינת פרמז'ן
  • מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה.
  2. מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים.
  3. מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  4. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
  5. טוחנים את המרק במעבד מזון עד שמתקבל מרקם קטיפתי, בודקים את התיבול ומסירים מהאש.


    להכנת הפסטו
  6. טוחנים במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני את כל המצרכים, עד שמתקבל מרקם אחיד.
  7. מוזגים את המרק לצלחות,
  8. מזלפים פסטו למעלה,
  9. ומגישים
מרק קישואים ופסטו By , 2008-05-06T21:50:49+03:00 מרק קישואים ופסטו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - מצרכים למרק:  8 קישואים, חתוכים לרבעים 1 כף חמאה 1 בצל קלוף וקצוץ 3 קוביות שום דורות 1.5 ליטר מי... Instructions: בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה. מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים. מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מביאים לרתי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר