Pesto
תפריט
ג', 21 נוב 2017, 16:04
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוס טונה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14813   

מוס טונה
8 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 קופסאות טונה מסוננות
1/2 כוס מיונז
1/2 כוס קטשופ
1 כפית חרדל
1 מיכל שמנת חמוצה
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל לפי הטעם
14 גר' ג'לטין
דרך הכנה
מכניסים את כל החומרים פרט לג'לטין למעבד מזון ומעבדים למחית אחידה.

מרככים את הג'לטין במעט מים בכוס ומוסיפים עוד מים חמים כדי 1/4 כוס. מערבבים להמסה מושלמת של הג'לטין ומוסיפים לתערובת במעבד המזון תוך כדי פעולת המעבד ל- 30 שניות.

משמנים כלי או מרפדים בניילון צמיד ויוצקים את התערובת לכלי.

מצננים במקרר לשעתיים.

להגשה הופכים על צלחת הגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
שלום אבי!! אני רוצה שהמוס יהיה פרווה מה ניתן לוסיף במקום שמנת חמוצה.
ולמה בדיוק מתכוונים בשמנת חמוצה.
6
האם ניתן להקפיא?
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ג'לטין ממיסים בתחילה במים קרים/פושרים, מניחים לספיגת המים ותפיחת הג'לטין למספר דקות ומחממים להמסה.
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין חשיבות אם הטונה במים או בשמן.
2
טונה בשמן או במים?

מוס טונה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 2 קופסאות טונה מסוננות1/2 כוס מיונז1/2 כוס קטשופ1 כפית חרדל1 מיכל שמנת חמוצה1 כף מיץ לימוןמלח ופלפל לפי הטעם14 גר' ג'לטין ...... Directions:
מכניסים את כל החומרים פרט לג'לטין למעבד מזון ומעבדים למחית אחידה.מרככים את הג'לטין במעט מים בכוס ומוסיפים עוד מים חמים כדי 1/4 כוס. מערבבים להמסה מושלמת של הג'לטין ומוסיפים לתערובת במעבד המזון...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר