פשטידת חצילים
גם כשר לפסח, באדיבות חלי ממן- מנכל קבוצת חלי גרופ - תמיכה והרזיה

10 מנות

מרכיבים
- 1 חציל קלוי גדול
- 1 גביע גבינה 5%
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח מצה
- 1 כפית אבקת מרק בצל
- 1 כפית אבקת מרק פטריות
דרך הכנה
- קולים את החציל בתנור
- כשהוא רך, מועכים את בשר החציל ומסננים מהנוזלים
- מערבבים את יתר החומרים
- מעבירים לתבנית מצופה בנייר אפייה ואופים בחום בינוני, עד שהפשטידה משחימה.
הערות
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


2
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- מרק בטטות ותפוחי אדמה [אבי מ.] -
- אראנצ'יני - כדורי אורז סיציליאנים [אבי מ.] - גירסה במלית גבינה ובמלית בשר.
- Pagnotta לחם שאור איטלקי [אבי מ.] -
- סלט פסטה, עגבניות מיובשות ופטה [אבי מ.] -
- עוגת שיש מעולה [דינהצדיקה] - עוגה טעימה ביותר
- סברינה [לינואל] - עוגת קרם
- פאי תפוחי אדמה ובשר [אבי מ.] -