Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:18
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת ריקוטה בעשבי תיבול

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7350   

* תמונה להמחשה
פשטידת ריקוטה בעשבי תיבול
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 800 גר' גבינת ריקוטה
  • 1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
  • 3 ביצים מופרדות
  • 3 כפות קמח
  • 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ
  • 1/4 כוס כוסברה טריה קצוצה
  • 1/4 כוס עירית קצוצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/4 כוס צנוברים קלויים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים תבנית פאי 32.
  2. מכניסים לקערת מעבד מזון את גבינת הריקוטה, הפרמיג'אנו, החלמונים, הקמח והתבלינים, מעבדים לתערובת אחידה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, מקפלים לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
  4. מפזרים את הצנוברים מעל ואופים כשעה עד שפשטידה תופחת ומשחימה.
  5. מוציאים ומצננים מעט, חותכים למשולשים ומגישים עם קרם פרש או שמנת חמוצה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
ציון 8
קל להכנה וטעים מאד. החלפתי את הצנובר בפיקאנים. מפתיע.
פשטידת ריקוטה בעשבי תיבול By , 2005-03-29T05:11:31+02:00 פשטידת ריקוטה בעשבי תיבול Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 800 גר' גבינת ריקוטה 1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת 3 ביצים מופרדות 3 כפות קמח 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ 1/4 כ... Instructions: מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים תבנית פאי 32. מכניסים לקערת מעבד מזון את גבינת הריקוטה, הפרמיג'אנו, החלמונים, הקמח והתבלינים, מעבדים לתערובת אחידה, טועמים ומוסיפי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר