Pesto
תפריט
ג', 28 פבר 2017, 00:41
110377 חברים
musical act magazine אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טארט עגבניות וגבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9830   

טארט עגבניות וגבינה
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
לתחתית:
3/4 1 כוסות קמח
250 גר' חמאה
1/3 כוס מים
למלית:
3 עגבניות גדולות בשלות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/2 כפית אורגנו יבש
1 כוס גבינת צ'דאר מגורדת
1 כוס מיונז
דרך הכנה
  1. מערבבים את חומרי התחתית במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד, מוציאים, יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון ומקררים כשעה במקרר.
  2. מחממים את התנור ל-180°, מוציאים את הבצק ומרדדים לעיגול הגדול ב-5 ס"מ מגודל תבנית פאי או תבנית קפיצית בגודל 24, משטחים את הבצק בתבנית ועל הדפנות, מנקבים את תחתית הבצק בעזרת מזלג.
  3. חולטים את העגבניות במים חמים לדקה, מוציאים ומקלפים את הקליפה, מצננים ופורסים את העגבניות לפרוסות, מניחים על תחתית הבצק.
  4. מפזרים מעל העבניות את האורגנו, המלח והפלפל, מערבבים בקערה את המיונז עם הגבינה ויוצקים על העגבניות.
  5. מכניסים לאפיה של כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, מוציאים ומצננים מעט לפני החיתוך וההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
אין צורך לשמן כאשר מדובר בבצק פריך, כי הוא כבר מכיל שומן. כמו כן יש אפשרות שלא קיררת מספיק את הבצק או...»»
4
ציון 10
טוב הכנתי בכל זאת את הטארט עם מוצרלה רגילה ומוצרלה בופלו{גרוזינית} {לא היה לי צדאר אז ניסיתי}בנוסף הוספתי...»»
3
בוקר טוב
אפשר במקום גבינת צ'דאר מוצרלה מגורדת?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
24 כמובן, תוקן.
1
יש לי שאלה לגבי תבנית הפאי
זה אמור להיות מספר 24 או 42 כפי שכתוב במתכון?

טארט עגבניות וגבינה

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: לתחתית: 3/4 1 כוסות קמח 250 גר' חמאה 1/3 כוס מים למלית: 3 עגבניות גדולות בשלות מלח ופלפל שחור לפי הטעם 1/2 כפית אורג...... Directions:
מערבבים את חומרי התחתית במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד, מוציאים, יוצרים מהבצק כדור, עוטפים בניילון ומקררים כשעה במקרר. מחממים את התנור ל-180°, מוציאים את הבצק ומרדדים לעי...
עשוי לעניין
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר