Pesto
תפריט
ו', 15 דצמ 2017, 18:04
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם

איטריות ברוטב פטריות    

מאת: מירי 1 ::: צפיות: 8369   

פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם
5 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • חבילת פטוציני (איטריות רחבות) מבושלת אל דנטה
  • 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 שקיות אבקת פטריות
  • 1 בצל בינוני
  • 300 ג גבינה צהובה / 30ג' חמאה
  • 1 כוס חלב
דרך הכנה
  1. יש לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בחמאה עד שיזהיב.
  2. לחתוך את הפטריות ולהוסיף לבצל המטוגן .
  3. להוסיף את שקיות אבקת הפטריות ולערבב . לאחר מכן להוסיף את השמנת המתוקה והחלב.
  4. לתוך הרוטב יש להוסיף 50 ג' גבינה צהובה.יש לתת לרוטב לבעבע על האש עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
  5. ברגע שהרוטב הסמיך יש לערבב את הרוטב עם איטריות הפטוציני.
  6. לסיום יש להכניס את האיטריות למגש או מגשיות אישיות ולפזר מעל את הגבינה הצהובה הנותרת ולהכניס לתנור לחום גבוה עד שנוצרת הקרמה.

פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם

By Published: איטריות ברוטב פטריות מאת מירי 1 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: חבילת פטוציני (איטריות רחבות) מבושלת אל דנטה 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות 2 שמנת מתוקה 2 שקיות אבקת פטריות 1 בצל בינוני ...... Directions:
יש לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בחמאה עד שיזהיב. לחתוך את הפטריות ולהוסיף לבצל המטוגן . להוסיף את שקיות אבקת הפטריות ולערבב . לאחר מכן להוסיף את השמנת המתו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר