Pesto
תפריט
ה', 15 נוב 2018, 09:18
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אזני המן מקמח מלא

טעים ובריא    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 7186   

* צילום: ראובן מנשרוף
אזני המן מקמח מלא
70 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 4 כוסות קמח מלא מנופה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס שמן
  • 1/3 כוס מים

למילוי:

ממרח שוקולד רגיל או ממרח שוקולד חרובים עם אגוזים או ממרח חלבה וכו'

דרך הכנה
  1. ללוש את כל החומרים במיקסר או ביד לבצק אחיד ורך. אם יבש להוסיף עוד כף מים בערך.
  2. להניח בצד כמה דקות
  3. קצת קשה לרדד את הבצק אז אני לקחתי כל פעם חתיכת בצק ויצרתי ממנה עיגול ושיטחתי ביד.
  4. במרכז שמים מעט מלית וסוגרים למשולש
  5. אופים על נייר אפיה בחום 180 כ-20 ד"ק

 

הערות
לאחר שמצננים את האוזני המן לשמור בצנצנת סגורה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
או יותר מדי אבקת אפייה, או שהסגירה לא הייתה מהודקת (יש היוצרים קיפול קטן נוסף בשוליים המודקות), או יתר...»»
5
עשיתי אוזני המן וסגרתי אותם היטב אך בגמר האפיה הם נפתחו לי, רציתי לדעת מדוע?
4
אני צריך להשתמש במתכון למשהו מיוחד,ואני לא צריך פשלות,אז מישהו יכול להגיד לי אם המתכון טעים?
{חוץ...»»
3
הוספתי עוד מים ושמן ויצא לי טעים מאוד
תודה על המתכון הבריא!!!
2
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
חצי שקית
1
א. אפיה חצי כפית או חצי שקית?
אזני המן מקמח מלא By , 2008-03-06T19:26:08+02:00 אזני המן מקמח מלא טעים ובריא Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 70 Tags: none Ingredients: - 4 כוסות קמח מלא מנופה 3/4 כוס סוכר 1/2 אבקת אפיה 2 ביצים 3/4 כוס שמן 1/3 כוס מים ... Instructions: ללוש את כל החומרים במיקסר או ביד לבצק אחיד ורך. אם יבש להוסיף עוד כף מים בערך. להניח בצד כמה דקות קצת קשה לרדד את הבצק אז אני לקחתי כל פעם חתיכת בצק ויצרתי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר